Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž (53) hľadal dievčatá do podnájmu: Žiadal nechutné praktiky, bikiny a sex!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Brit bol odsúdený na dvanásť mesiacov väzenia za zneužívanie ťažkej situácie zraniteľných žien. Päťdesiattriročný muž ponúkal ubytovanie cez internet na oplátku očakával, že ženy budú variť, upratovať, prať a možno aj viac. V dome mali navyše nosiť bikiny a sexuálne ho uspokojovať.

Prvý človek, ktorý bol v Anglicku a Walese odsúdený za trestný čin "sex za podnájom", bol uväznený na jeden rok. Christopher Cox sa zameriaval na zraniteľné mladé ženy, zaznelo na súde v meste Guildford. Obvinený sa už predtým k činom priznal. Sudca Robert Fraser povedal, že využil ženy, ktoré nemali na výber.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Cox zverejnil inzeráty na webe Craigslist, kde hľadal mladé ženy alebo ženy bez domova, aby sa nasťahovali do jeho domu v obci Cranleigh. V jeho inzeráte bolo napísané: "Ak si mladé dievča vo veku 16 a viac rokov, ktoré uviazlo doma a chce sa dostať preč, alebo si možno bezdomovkyňa, ktorá hľadá bezpečnú cestu zo zlej situácie, mám v dome voľnú izbu." Na oplátku sa od nich očakávalo, že budú vykonávať domáce práce a ešte niečo naviac, píše BBC. Požiadal ich, aby mu poslali svoje fotografie a povedal, že by mali nosiť bikiny a poskytovať mu sexuálne služby.

Sudca uviedol, že trestný čin sa teraz stal verejne známym ako "sex-for-rent" a že "toto je prvé takéto trestné stíhanie, ktoré bolo začaté". Obvinenia sa vzťahujú k obdobiu od mája 2018 do novembra 2018 a týkajú sa troch žien.

Ilustračné foto.
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto.  (Zdroj: Getty Images)

Prichytili ho reportéri

Coxa začali sledovať investigatívni reportéri, ktorí odpovedali na jeho inzeráty a nakoniec ho konfrontoval televízny moderátor Jeremy Kyle. Súd sa dopočul, že aj po tom, čo bol pred kamerou odhalený, Cox naďalej posielal svoje inzeráty. "Je pozoruhodné a hovorí to niečo o vašom odhodlaní pokračovať, že ste uverejnili ďalšie inzeráty. Možno to hovorí niečo o sile vášho sexuálneho zámeru." Podobne reagovala aj Megan Lightburnová z polície v Surrey. "Využívať zraniteľné ženy, ktoré jednoducho hľadajú cenovo dostupný spôsob, ako získať strechu nad hlavou, je úplne opovrhnutiahodné." 

Viac o téme: SexPodnájomChristopher Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu