Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trojnásobná brutálna vražda v Česku: Mladík mal zabiť svojho otca a súrodencov mačetou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KOSTELEC NA HANÉ - V piatok sa na Prostějovsku v českom Olomouckom kraji odohrala tragédia. V meste Kostelec na Hané došlo k násilnej smrti troch ľudí. Podozrivá osoba je už zadržaná v policajnej cele. Oznámila to policajná hovorkyňa Marie Šafářová. Podrobnosti o prípade plánuje polícia zverejniť v pondelok.

"Kriminalisti na prípade stále usilovne pracujú. Prešetrujú všetky okolnosti a súvislosti tejto tragickej udalosti. Zadržaná osoba bola umiestnená v policajnej cele. Prebiehajú ďalšie procesné úkony," uviedla hovorkyňa. Starosta trojtisícového Kostolca na Hanej František Horák povedal, že nemá žiadne informácie o tom, čo sa v jeho obci stalo.

Násilným úmrtím troch dospelých ľudí v trojtisícovom Kostelci na Hanej sa kriminalisti zaoberajú od piatkového popoludnia. Podozrivého policajti na mieste zadržali. K tragédii bola vyslaná aj záchranná služba. Sused z ulice, v ktorej sa zrejme trojnásobná vražda stala, v piatok večer na mieste povedal, že podľa jeho informácií zaútočil syn na svojho otca a dvoch súrodencov. Použil pri tom údajne mačetu. Jedna z obetí zostala po útoku ležať pred domom.

Viac o téme: VraždaPolícia Kostelec na Hané
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu