Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Anonymous zverejnili poriadny úlovok: Hackeri priamo u Putina! Nabúrali sa do bezpečnostných kamier v Kremli

Anonyous hackli kamery priamo v Kremli
Anonyous hackli kamery priamo v Kremli (Zdroj: Twitter/Anonymous TV)

MOSKVA - Sympatizantom skupiny Anonymous sa podaril poriadny úlovok! Hackerom sa podarilo nabúrať sa priamo do bezpečnostných kamier v Kremli.

Ruská invázia na Ukrajine pokračuje už viac ako mesiac. Okupačné vojská sa nezastavia takmer pred ničím a svetom sa šíria hrôzostrašné videá mŕtvych civilistov. Kremeľ všetko popiera a tvrdí, že ide o ukrajinskú propagandu. 

Snahu zastaviť Putinovu vojnu majú aj hackeri zo skupiny Anonymous, ktorí sa snažia dostať k ruskému obyvateľstvu pravdu o tom, čo sa deje na Ukrajine. Podarilo sa im už narušiť vysielanie či dostať sa do bánk. Hackerská skupina Black Rabitt, ktorá so skupinou Anonymous sympatizuje, sa teraz môže pochváliť poriadnym "úlovkom". Podarilo sa im totiž dostať sa priamo do bezpečnostných kamier v Kremli, odkiaľ zverejnili aj niekoľko záberov. Tie ukazujú rôzne rokovania a porady. Informoval o tom portál Fontech

"Nezastavíme sa, kým neodhalíme všetky vaše tajomstvá. Nebudete schopní nás zastaviť. Teraz sme vo vnútri vášho zámku, Kremeľ,“ uviedla skupina Black Rabbit. Na oficialnom twitterovom účte Anonymous zverejnili aj video so zábermi z Kremľa. Ruský prezident Vladimir Putin sa však na nich nenachádza.

Viac o téme: HackeriRuskoMoskvaAnonymousVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu