Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rus pred McDonaldom doslova zošalel: Sankcie mu vraj zdevastovali jedálniček, na VIDEU sa pripútal reťazou!

Muž sa pripútal o prevádzku McDonald's, ktorá v Rusku slúžila verejnosti desiatky rokov.
Muž sa pripútal o prevádzku McDonald's, ktorá v Rusku slúžila verejnosti desiatky rokov. (Zdroj: SITA/AP Photo/Vicktor Yurchenko, Twitter.com/Didier)

MOSKVA - Vojna na Ukrajine a následné početné sankcie na Rusko nesú ťažko hlavne bežní občania v krajine, ktorá napadla svojho suseda. Po sankciách nasledoval tiež odchod známych značiek a prevádzok, medzi inými aj sieť amerických stravovacích prevádzok McDonald's. Aj koniec tohto predstaviteľa rýchleho občerstvenia je pre niektorých Rusov ťažký. Jeden z nich to dokonca už neuniesol a fyzicky sa na znak odporu pripútal k dverám prevádzky.

Medzi takto tvrdo nespokojných ľudí patrí Lukas Safranov. Práve on sa rozhodol na protest proti odchodu reťazca rýchleho občerstvenia pripútať sa k dverám. Na celú scénu sa dívala verejnosť aj ruská polícia, ktorý ho neskôr z miesta odviedla.

Sankcie ma pripravili o jedlo, kričal

Safranov sa k podniku priviazal reťazou a prehlásil, že išlo o jeho obľúbený podnik, kde niekoľko rokov času. “Už 30 rokov nás kŕmili týmto jedlom (...) a teraz nás opúšťajú. Sankcie ma pripravujú o jedlo, ktoré som celý život jedol," kričal Safranov na ulici pred policajtmi a dodal, že tento krok znamená "akt nepriateľstva".

Viac o téme: MužSankciePolícia RuskoMcDonald'sPripútanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu