Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma v oblakoch! Donald Trump v ohrození: Jeho lietadlu zlyhal motor, núdzové pristátie

Bývalý prezident Donald Trump
Bývalý prezident Donald Trump (Zdroj: SITA (AP Photo/LM Otero, File))

WASHINGTON - Lietadlu, ktoré v sobotu večer prevážalo bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, zlyhal nad Mexickým zálivom motor a pilot musel so strojom núdzovo pristáť. O udalosti informujú denník The Washington Post a magazín Politico.

Trump mal podľa amerického denníka namierené zo štátu Louisiana do svojho sídla na Floride. V meste New Orleans mal prejav na Republikánskom národnom výbore s účasťou najväčších donorov Republikánskej strany.

Podľa denníka The Washington Post s Trumpom cestovalo aj niekoľko jeho spolupracovníkov. Hovorca bývalého amerického prezidenta odmietol udalosť komentovať.

Lietadlo muselo núdzovo pristáť

Lietadlu zlyhal motor nad Mexickým zálivom po asi 20 minútach letu. Pilot bol nútený núdzovo pristáť na letisku Louisa Armstronga v New Orleans. Denník The Washington Post zistil, že lietadlo poskytol Trumpovi jeden z donorov republikánskej strany. Jeho identita zatiaľ nie je známa.

Trump na zasadnutí výboru Republikánskej strany uviedol, že "veľmi silno" zvažuje opätovnú kandidatúru na prezidenta, informuje portál Politico.

Viac o téme: MotorLietadloDonald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu