Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Útok v MHD! Mladík upozornil ženu, že nemá rúško, strhla sa dráma

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

BIELSKO-BIALA - Poľská polícia pátra po žene, ktorá zbila cestujúceho v autobuse mestskej hromadnej dopravy. Ten ju upozornil, že nemá rúško. Policajti zverejnili video agresívnej ženy a žiadajú verejnosť o pomoc pri jej hľadaní.

K napadnutiu cestujúceho v MHD došlo ešte 3. decembra 2021 v autobuse č. 50, ktorý išiel smerom z centra na ulicu Mazańcowicka, uvádza gazeta.pl. Okolo 12:50 miestneho času si sadla do autobusu aj žena, ktorá nemala zakryté ochranným rúškom ústa ani nos. 

 

Kiedy pasażerka bielskiego autobusu zwróciła kobiecie, która się do niej przysiadła, uwagę, że ta nie ma założonej...

Posted by BBFAN.pl Bielsko-Biała, Żywiec, Cieszyn on Wednesday, February 9, 2022

Muž s rúškom, ktorý sedel vedľa nej, jej pripomenul, že nemá ochranné rúško. Žena sa začala správať agresívne a jej odpovede boli vulgárne. Okrem toho začala mladíka fyzicky napádať do tváre. Keď skončila, na najbližšej zastávke vystúpila a rýchlo pokračovala smerom na ulicu Katowicka. 

Opis podozrivej

Policajti z Bielska pátrajú po páchateľke už druhý mesiac. Zábery z autobusu boli ale zverejnené len nedávno. Hľadaná žena má podľa opisu okolo 35 rokov, krátke vlasy a jazvu na pravom líci. V deň incidentu mala oblečené hnedé členkové čižmy, červenú blúzku, tmavé nohavice a sako. Na hlave mala čiernu čiapku a okuliare. 

Viac o téme: NapadnutieRúškoPoľskoMHDKoronavírusBielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu