Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda antivaxerov liečila COVID doma! Do infúzky si dal vlastný koktail: Smrť po dvoch dňoch

Johann Biacsics Zobraziť galériu (2)
Johann Biacsics (Zdroj: YouTube/Johann Biacsics )

VIEDEŇ – Jeden z najznámejších rakúskych bojovníkov proti očkovaniu a vládnym pandemickým opatreniam je mŕtvy. Johann Biacsics (†65) zomrel potom, ako sa infikoval ochorením Covid-19. Z nemocnice odišiel na reverz a doma sa liečil zmesou, ktorá by vám mohla pokojne poslúžiť aj ako bielidlo.

Biacsics patril na rakúskej antivaxerskej scéne k celebritám a svoje odmietavé názory proti očkovaniu ale aj opatreniam, ku ktorým pristupovala vláda, šíril na sociálnych sieťach. Aktívny bol nielen na Facebooku ale natáčal tiež napríklad videá na YouTube, písal knihy a neváhal ani vyjsť demonštrovať do ulíc. Bol tiež veľkým propagátorom samoliečby. Na tú mal vsadiť aj potom, ako sa sám nakazil koronavírusom. Naoordinovať si mal v prostredí domova proti horúčke oxid chloričitý. Informoval o tom portál focus.de.

Johann Biacsics
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Johann Biacsics )

Nakoniec bol však pre problémy s dýchaním a nízku saturáciu ešte 11. novembra prijatý v jednej z viedenských nemocníc. Biacsics bol však presvedčený, že z infekcie je už dávno vonku napriek pozitívnemu testu a z nemocnice odišiel na reverz. Doma potom pokračoval v samoliečbe. Tentoraz si mal vpichnúť infúziu, ktorá obsahovala zmes oxidu chloričitého a soli. Dva dni na to zomrel.

Rodina však to, že by Biacsics zomrel na Covid-19, odmieta a útočí na nemocnicu. Jeho početná fanušíkovská základňa začala zasa na sociálnych sieťach špekulovať, že ho niekto otrávil.

Viac o téme: úmrtieRakúskoKoronavírusAntivaxerJohann Biacsics
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu