Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Český deviant znásilňoval školáčky po celej krajine

Na tomto mieste donútil deviant 14-ročné dievča k orálnemu styku. Zobraziť galériu (2)
Na tomto mieste donútil deviant 14-ročné dievča k orálnemu styku.

OLOMOUC - Nebezpečného devianta, ktorý jazdil po republike a znásilňoval neplnoleté dievčatá, chytili olomouckí kriminalisti. Doteraz netrestaného muža zo Zábřehu usvedčili predovšetkým biologické stopy.

Olomouckí muži zákona vyšetrovali znásilnenie 14-ročnej školáčky z polovice novembra minulého roku. Deviant dievča napadol cestou zo školy na Einsteinovej ulici. Nepokúšal sa ani ukryť, dievča prinútil k orálnemu styku pod stromami, na chodníku vedľa rodinných domov. Pred činom sa muž zastavil v neďalekom bare, kde ho zaznamenala priemyselná kamera. Kriminalisti potom začali preverovať čísla, ktoré v tej dobe zaznamenala najbližšia pobočka mobilného operátora.

„Jedno číslo sa vyskytovalo i u ďalších podobných prípadov na území ČR,“ prezradil šéf olomouckej krajskej kriminálky Martin Nasswetr. Muža zo Zábřehu usvedčili i stopy DNA, ktoré zanechal na šatách dievčaťa. Podľa šéfa kriminálky bola veľká nebezbečnosť páchateľa v tom, že išlo o doteraz bezúhonného človeka, ktorý sa pohyboval po celom území ČR. „Prišiel, vytipoval si obeť a odišiel,“ konštatoval kriminalista. Vyšetrovateľ devianta obvinil zo znásilnenia a podal návrh na väzbu. Za mrežami môže stráviť až 12 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu