Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Strašná pomsta zo žiarlivosti: Hviezda TikToku zavraždila svoju manželku a jej priateľa

@Jinnkid mal na TikToku takmer milión sledovateľov, teraz je obžalovaný zo zastrelenia manželky a jej priateľa. Zobraziť galériu (2)
@Jinnkid mal na TikToku takmer milión sledovateľov, teraz je obžalovaný zo zastrelenia manželky a jej priateľa. (Zdroj: tiktok.com/@jinnkid)

SAN DIEGO - TikToker @Jinnkid zo San Diega (USA) mal zavraždiť svoju manželku aj jej priateľa. Podľa prokuratúry 29-ročnú ženu, s ktorou sa rozišli, a jej 29-ročného priateľa zo žiarlivosti chladnokrvne zastrelil, informuje internetový magazín TooFab.

Podľa polície @Jinnkid, ktorý má na TikToku takmer milión sledovateľov a v reálnom živote sa volá Ali Abulaban, ich dvoch prichytil po tom, čo predtým nainštaloval odpočúvaciu aplikáciu na iPad päťročnej dcéry. Vo štvrtok o 15:00 sa vlámal do bytu svojej manželky na 35. poschodí výškovej budovy a na oboch namieril zbraň.

Diabolský plán na vraždu manželky: Žena pokojne spala, keď jej muž urobil niečo poriadne ohavné!

Keď bola pred súdom v San Diegu prečítaná obžaloba, zistilo sa, že obžalovaný bol predtým voči svojej manželke násilný. Hovorí sa, že proti nemu získala súdny príkaz a plánovala podať žiadosť o rozvod. 18. októbra mu povedala, aby sa zo spoločného bytu odsťahoval.

Tiktoker sa na súde rozplakal.
Zobraziť galériu (2)
Tiktoker sa na súde rozplakal.  (Zdroj: YouTube/ FOX 5 San Diego)

O tri dni neskôr sa vraj vkradol späť do bytu, zdevastoval ho, potajomky nainštaloval odpočúvaciu aplikáciu na tablet dieťaťa a nechal ho v spálni, potom sa opäť vytratil.

Asistent prokurátora Taren Brast uviedol, že o niekoľko hodín neskôr Ali počúval cez aplikáciu a začul mužský hlas. Kontrolné kamery ukazujú, ako sa potom odviezol späť do obytného komplexu.

Potom vraj spustil paľbu, na muža podľa prokurátora trikrát vystrelil z bezprostrednej blízkosti a zasiahol ho do krku, líca a zátylku. Potom namieril zbraň na manželku a strelil ju priamo do čela.

Potom zavolal matke, priznal sa k činu a vyzdvihol dcéru zo školy - s nabitou zbraňou v aute.

VIDEO Dohra vraždy, ktorá otriasla Britániou: Policajt znásilnil krásnu Sarah (†33) a spálil jej telo!

Krátko nato sa sám prihlásil na polícii a bol zatknutý. Napriek tomu páchateľ vinu popiera. Sudca nariadil vyšetrovaciu väzbu bez možnosti kaucie. Ak bude Abulaban odsúdený, hrozí mu doživotné väzenie bez podmienečného prepustenia, hoci prokurátori môžu žiadať aj trest smrti.

Abulaban získal viac ako 12 miliónov lajkov za paródie a napodobeniny herca Tonyho Montoyu z filmu „Scarface“. Svoj posledný príspevok zverejnil v deň vrážd.

 

Viac o téme: StreľbaSmrťVraždaŽiarlivosťTikTok@Jinnkid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu