Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž kvôli pandémii prišiel o prácu a skončil ako upratovač: TÁTO správa mu totálne zmenila život!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Život nemenovaného muža v stredných rokoch, pochádzajúceho z austrálskeho Melbourne, sa zmenil doslova zo sekundy na sekundu. A to vo chvíli, keď si skontroloval podané čísla v lotérii Powerball a vo štvrtok zistil, že vyhral 80 miliónov dolárov (50 miliónov eur). Už má aj približné plány, čo urobí s toľkými peniazmi.

Žena (45) si prišla staviť: To, čo sa dozvedela pri podaní lotérie, jej vyrazilo dych!

Stávková spoločnosť The Lott na svojej webovej stránke informovala, že muž získal najvyššiu individuálnu výhru v lotérii v štáte Victoria a zároveň tretiu najvyššiu v celej Austrálii.

"Som taký nadšený. Včera v noci som si skontroloval lístok. Potom som nemohol spať!" vysvetlil výherca, ktorý prišiel pri jednom z početných lockdownov v Melbourne o prácu. "Práve sme kúpili dom a nevedeli sme, že to príde. Odvtedy pracujem ako upratovač, aby sme vyžili. Rovnako ako pre toľko iných ľudí, boli tieto lockdowny aj pre našu rodinu skutočne ťažké. Ale vždy som hovoril, že sa musíš snažiť. A pozrite sa teraz, čo sa stalo! Je to úplne neuveriteľné!” vzrušene opísal svoje pocity muž, ktorý podal svoj tike on-line a želal si zostať v anonymite.

Radosť s peňazí.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď na jeho bankový účet príde suma 80 miliónov, chystá sa zlepšiť život svojej rodine. V prvom rade chce splatiť hypotéku a ostatné účty. Potom zabezpečí svoje deti a pokúsi sa pomôcť každému, kto to bude potrebovať. Už len dúfať, že bude patriť medzi tých šťastlivcov, ktorým sláva nestúpne do hlavy a dokáže sa v dobrom vysporiadať s takouto obrovskou zmenou.

Viac o téme: VýhraLotériaAustráliaPowerballThe Lott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu