Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Taxikárovi v Prahe sa chcelo do auta napchať osem mužov: Keď ich nechcel odviezť, nastal problém!

Cudzincov odviedli na výsluch. Zobraziť galériu (2)
Cudzincov odviedli na výsluch. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Skupina cudzincov podľa polície napadla v sobotu ráno v Prahe 7 vodiča taxi služby. Potom, čo z vozidla utiekol, ho muži okradli o niekoľko tisíc korún. Kriminalisti ich za pomoci špeciálnej poriadkovej jednotky zadržali v apartmáne v centre hlavného mesta. Cudzinci sú podozriví z výtržníctva a krádeže.

VIDEO Hrôza v Prahe: Znásilnenie ženy (40) na ceste k MHD, polícia hľadá tohto muža!

Taxikárovi v Prahe sa chcelo do auta napchať osem mužov: Keď ich nechcel odviezť, nastal problém! (Zdroj: Polícia ČR)

Udalosť sa odohrala v ulici Dukelských hrdinov. Cudzinci si podľa pražského policajného hovorcu Jana Daněka objednali taxík pre šesť ľudí, následne sa ich však chcelo do auta naskladať osem. Keď ich vodič nechcel odviezť, opití muži ho údajne začali napádať. Pretože mali prevahu, utiekol pred nimi. "Keď muži odišli, tak sa k autu vrátil späť a zistil, že mu chýba niekoľko tisíc korún z peňaženky a bunda," uviedol Daněk.

VIDEO Taxikárovi v Prahe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

"Prípadom sa začali zaoberať kriminalisti prvého policajného obvodu, ktorí vďaka kamerovému systému a ďalším poznatkom zistili, že je skupina cudzincov ubytovaná v apartmáne v Krakovskej ulici v Prahe 1. Vzhľadom na to, že išlo o tak početnú skupinu fyzicky dobre disponovaných mužov, k ich zadržaniu boli prizvaní policajti zo špeciálnej poriadkovej jednotky a pohotovostnej motorizovanej jednotky. Tí za použitia univerzálneho kľúča do apartmánu vstúpili a mužov za použitia donucovacích prostriedkov v byte zadržali," opísal policajný zákrok hovorca. Kriminalisti cudzincov vypočuli a pustili ich na slobodu.

Viac o téme: TaxiPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu