Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Priateľke odsekol hlavu mačetou a spáchal samovraždu

(Zdroj: ČTK)

LEER - Tragédiou skončila v štvrtok hádka páru milencov zo severozápadného Nemecka. Nezhody vyriešil 32-ročný Nemec tak, že partnerke mačetou usekol hlavu, nasadol do auta a úmyselne vrazil do nákladného vozidla, povedala nemecká polícia.

"Našli sme jej hlavu v ruksaku na mieste spolujazdca," informovali policajní vyšetrovatelia z dolnosaského mesta Leer, kde sa dráma odohrala. Podľa polície niet pochýb, že vodič narazil do nákladného auta úmyselne.

27-ročnú ženu usmrtil páchateľ vo svojom byte, kde zanechal telo obete bez hlavy aj vražednú zbraň. Byt polial benzínom a zapálil, potom nasadol do auta a ušiel preč. Na jeho rýchly odjazd ale upozornili spoluobyvatelia domu polícii.

Keď ho hliadkové vozidlo začalo na diaľnici prenasledovať, išiel údajne rýchlosťou 160 kilometrov za hodinu a na semafóroch prechádzal na červenú. Vrah potom v bezvýchodiskovej situácii odbočil do ľavého jazdného pruhu a čelne narazil do protiidúceho nákladného vozidla.

Špekuláciou zostáva motív hrozného činu. Svedkovia údajne počuli, ako sa deň pred tragédiou medzi milencami strhla hádka. Zmiznutie svojej ženy ohlásil nič netušiaci manžel obete polícii. Privolaní hasiči našli obhoreté telo až pri hasení požiaru.

O vrahovi nemá polícia veľa informácií. Pracoval údajne ako mechanik a susedia ho popisovali ako čudáka a "maniaka" do zbraní. To dosvedčujú i šable, nože a náboje, ktoré našli v jeho byte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu