Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

MIMORIADNA SPRÁVA Mladý Slovák (†22) zahynul v Benátkach po páde z hotela!

Mladík vypadol z okna v tomto hoteli.
Mladík vypadol z okna v tomto hoteli. (Zdroj: BauerVenezia)

BENÁTKY - V Benátkach došlo k tragédii. Slovák tam prišiel o život po tom, čo vypadol z okna luxusného hotela v centre mesta. Polícia prípad vyšetruje.

Tragédia sa stala v utorok ráno v Benátkach v historickom centre, kde bol v priestoroch prestížneho Hotela Bauer nájdený mŕtvy 22-ročný mladík. Jeho telo objavili krátko pred 9. hodinou ráno na vnútornom nádvorí - ležiace na zemi oblečené iba v spodnej bielizni. Zdravotníci sa snažili chlapca oživiť, ale bezvýsledne.

FOTO Slovák (28) vo Viedni napadol rakúskych policajtov: Neuveríte, čo tvrdil na výsluchu!

Policajná jednotka sa ponáhľala na miesto a čoskoro sa k nej pridali aj forenzní špecialisti, ktorí najskôr išli preskúmať priestor vnútorného nádvoria, potom izbu mladíka. Talianske médiá píšu, že ide o muža pôvodom z východnej Európy, ale podľa našich informácií išlo o Slováka. Oficiálne zatiaľ nie je jasné, prečo bol v Benátkach. Podľa našich informácií tam bol na výlete s kamarátmi. Polícia sa snaží objasniť, či vypadol tragickou náhodou, alebo to bola samovražda.

Prvá hypotéza sa potvrdila už dopoludnia. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o nehodu. Chlapec vypadol z piateho poschodia z balustrády s výhľadom na vnútorné nádvorie.

Nešťastie sa odohralo v luxusnom hoteli

Hotel Bauer má päť hviezdičiek a ide o luxusné ubytovanie v centre mesta, blízko Námestia sv. Marka, kde svoje brány návštevníkom otvoril už v roku 1902. Ponúka 56 apartmánov a 135 izieb. Patrí do skupiny Bauer, ktorá vlastní niekoľko ďalších hotelov v Benátkach.

Viac o téme: HotelSmrťPád z oknaSlovákBenátky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu