Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matka strieľala po štekajúcom psovi: VIDEO Stalo sa však niečo, čo nečakala!

Bruno utrpel iba škrabanec na nohe.
Bruno utrpel iba škrabanec na nohe. (Zdroj: YouTube/ 6abc Philadelphia)

HOUSTON - Matka išla na bicykli so svojím synom v americkom štáte Texas, keď na ulicu vybehol štekajúci pes susedov. Matka vystrelila niekoľko rán - jedna trafila jej syna do brucha.

Matka z Texasu sa musí pred súdom zodpovedať za postrelenie svojho syna do brucha, informovalo v utorok policajné oddelenie v Houstone.

Dvadsaťštyriročná Angelia Mia Vargas išla na bicykli pred domom so svojím dieťaťom, keď sa jej smerom rozbehol štekajúci pes. Mladá matka mala pri sebe malú strelnú zbraň, ktorou vystrelila niekoľko rán v smere na psa. Jedna z nich trafila jej päťročného syna do brucha.

Šialenec namieril zbraň rovno na autobusovú zastávku: Pri streľbe z idúceho auta zranil troch ľudí

Päťročné dieťa nie je kriticky zranené

Chlapec bol čo najskôr prevezený do nemocnice a ošetrený. Našťastie nešlo o život ohrozujúce zranenie a neutrpel ďalšie zdravotné následky.

V rozhovore pre americké vysielanie ABC13 majiteľ šesťmesačného boxera Bruna uviedol, že si myslí, že pes štekal, pretože vo dverách stál jeho brat. Keď otvoril dvere, Bruno vybehol. Jeho majiteľ ho okamžite nasledoval.

Pes Bruno utrpel iba škrabnutie

Krátko po tom, čo boxer vybehol na ulicu, zazneli výstrely. Bruno utrpel iba ľahký škrabanec na nohe a už opäť kráča po štyroch labkách. Jeho majiteľ dostal pokutu za psa, ktorý sa voľne pohyboval, čo je v Texase zakázané.

"Mohla konať inak. Bola tam, bol tam jej manžel, ja som tam bol, nič by sa nestalo. Nič také zlé," kritizoval matku majiteľ psa.

 

Viac o téme: PesMatkaStreľbaSynSusedPoranenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu