Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž (32) sa týždne skrýval pred políciou v pustatine: VIDEO Jeho odvoz na stanicu stál za to!

Matthew so svojím advokátom
Matthew so svojím advokátom (Zdroj: YouTube/Stuff)

WELLINGTON - Muž, ktorý sa päť týždňov skrýval pred spravodlivosťou v pustatine na Novom Zélande, si objednal vrtuľník, ktorým sa vo štvrtok nechal dopraviť na policajnú stanicu. Takýto štýlový dopravný prostriedok naozaj využíva málokto.

Preboha, čo s tým chcel robiť? Čech (34) na FOTO sa nešikovne snažil ukradnúť 350 balení kondómov!

Polícia po 32-ročnom Matthewovi Bryantovi vyhlásila pátranie, pretože čelí obvineniu z útoku s použitím zbrane, úmyselného ublíženia na tele a ďalších trestných činov. Ukrýval sa v oblasti Otago na Južnom ostrove neďaleko mestečka Waianakarua. Pobyt "uprostred ničoho" si pochvaľuje, vraj veľa cvičil jogu. Rozhodol sa však vydať polícii, pretože sa mu nepáčilo, že je označovaný za nebezpečného pre ostatných ľudí. Na cestu za spravodlivosťou si objednal vrtuľník a let zaplatil zo svojho. "Neboli na to použité peniaze daňových poplatníkov," uistil.

Podmienky Bryantovho zatknutia na polícii v Dunedine vyjednal jeho advokát Atrhur Taylor, bývalý väzeň, ktorý je v súčasnosti podmienečne na slobode. Taylor vzal cestou svojho klienta na ustrice a šampanské. "Bolo to jeho prvé poriadne jedlo za celé týždne," povedal.

Po príchode na policajnú stanicu Bryant s rúškom na tvári niekoľko minút čakal vo vstupnej hale, než ho príde policajt zatknúť. Všetko sa odohralo v pokoji a bez incidentov, uvádza britská spravodská stanica BBC.

Viac o téme: Policajná stanicaVrtuľník Nový ZélandMatthew Bryant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu