Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naháňačka v obrovskej rýchlosti: VIDEO Šok po zastavení! Šoférka (28) si chcela na tvári podpáliť rúško

Vodička odmietala vystúpiť z auta. Zobraziť galériu (7)
Vodička odmietala vystúpiť z auta. (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - O dramatické chvíle na diaľnici D5 smerom do Prahy sa v piatok v skorých ranných hodinách postarala vodička Škody Fabia. Polícii sa ju podarilo stopnúť až s pomocou zastavovacieho pásu, na ktorom prepichla všetky štyri pneumatiky na vozidle. Ani to ju však nedonútilo spolupracovať. Odmietala z auta vyjsť a vo vnútri sa snažila podpáliť si rúško na tvári. Privolaná záchranka odviezla ženu na psychiatriu.

VIDEO zachytilo nebezpečnú jazdu: Motorkár to dal na chrapúňa, vytlačený kamión nemal šancu

Policajná naháňačka v obrovskej rýchlosti: Po zastavení si šoférka (28) chcela na tvári podpáliť rúško (Zdroj: Polícia ČR)

V piatok po jednej hodine rannej informovali plzeňskí policajti svojich pražských kolegov, že po diaľnici prenasledujú auto vo vysokej rýchlosti, ktoré sa blíži do ich rajónu. Oslovené hliadky sa zapojili do prenasledovania, počas ktorého mala vodička "po celý čas zapnuté výstražné svetlá, nereagovala na výzvy na zastavenie, ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky, nerešpektovala dopravné značenie a unikala miestami až 180 kilometrovou rýchlosťou. V jednej chvíli nabehla aj na služobné vozidlo, ktoré sa ju pokúsilo predbehnúť".

Naháňačka v obrovskej rýchlosti:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Podľa pražskej polície nabehla neskôr na zastavovací pás, na ktorom prepichla na vozidle všetky štyri gumy a v nej z ulíc hlavného mesta ju príslušníci zablokovali. "Vodička na výzvy na opustenie vozidla nereagovala, držala v ruke zapaľovač a snažila sa zapáliť rúško, ktoré mala v tej chvíli nasadené na tvári," informovala policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. Policajti z PMJ preto rozbili teleskopickým obuškom okienko a ženu z vozidla vytiahli. Keďže stále nekomunikovala a zdala sa byť v zlom psychickom stave, zavolali jej záchranku.

Naháňačka v obrovskej rýchlosti:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Žena sa odmietla na mieste podrobiť testu na alkohol a omamné a psychotropné látky. Policajti pri prehliadke na mieste spolujazdca našli niekoľko liekov. Záchranári vodičku previezli na lekárske ošetrenie na psychiatriu, odkiaľ smerovala na policajnú stanicu. "Policajti teraz čakajú aj na výsledky vyšetrení z odberu biologického materiálu, ktorému sa podozrivá v nemocnici podrobila," dodala hovorkyňa.

Naháňačka v obrovskej rýchlosti:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Viac o téme: NaháňačkaPrenasledovaniePolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu