Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muž (38) si dovoľoval na revízorku v električke: Prekvapenie! Hanba pred očami desiatok ľudí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

BRNO - Práca revízora nie je práve v očiach verejnosti veľmi obľúbená a prináša so sebou aj rôzne úskalia. Žena, kontrolujúca lístky v električke v Brne, sa dostala do sporu s mužom, ktorý bol na ňu podľa polície hrubý a odmietal spolupracovať. Jeho nevhodné správanie neuniklo strážnikovi v civile, ktorý sa revízorky zastal. Čierny pasažier chcel z dopravného prostriedku na zastávke ujsť, ale strážnik bol pohotový a muža, ktorý na neho z batohu vytiahol nôž, spacifikoval.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: VIDEO Ako to, že takto zdúchol bez platenia?

VIDEO Muž (38) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

Strážnik cestoval minulú stredu ráno električkou okolo hlavnej stanice v Brne a stal sa svedkom, ako jeden z pasažierov odmietal revízorke ukázať lístok aj preukázať svoju totožnosť. Strážnik sa zapojil do incidentu a požiadal muža, aby nikam neodchádzal a aby predložil svoje doklady. Upozornil ho, že je príslušníkom mestskej polície.

Muž (38) si dovoľoval na revízorku v električke: Prekvapenie! Hanba pred očami desiatok ľudí (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

"Pasažier však odvetil, že mu ukáže niečo iné, a po otvorení dverí prudko vybehol na ostrovček. Kým ho strážnik držal, siahol muž do batohu po nôž. Ruku mu však strážnik pevne zovrel a počas usilovného zápolenia docielil, že podozrivý upustil zbraň na zem. Strážnik ho potom na dlažbe spacifikoval a zmietajúceho sa muža mu nezištne pomohol upokojiť i okoloidúci," informovala mestská polícia v piatok na svojej webovej stránke.

VIDEO Muž (38) si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Brno)

Jedna zo žien na ostrovčeku nohou navyše odsunula ležiaci nôž do bezpečnej vzdialenosti od útočníka a revízorka oslovila hliadku, ktorá bola práve pri železničnej stanici na jednej z kontrol. "Privolaní štátni policajti vylúčili spáchanie trestného činu a mestská polícia preto postúpi prípad na správny orgán," dodali brnianski strážnici.

Viac o téme: ElektričkaMestská políciaRevízorkaBrnoútok cestujúci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu