Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matke hrozí väzenie: VIDEO Zatiaľ čo spala, dieťa (†2) sa jej hrabalo v kabelke a zomrelo

Lauren Ashley Bakerová Zobraziť galériu (2)
Lauren Ashley Bakerová (Zdroj: Kenton County Jail)

LUDLOW - Dala si dávku, odišla a nechala synovi svoju kabelku. To, čo v nej našiel, sa pre neho stalo smrtiacou pascou. Teraz sa matka dvojročného dieťaťa musí zodpovedať za smrť malého chlapčeka pred súdom.

Malý chlapec v Ludlow v Kentucky v USA je po smrti. Ako uvádza stránka people.com, dvojročný chlapec 33-ročnej Lauren Bakerovej zomrel po tom, čo si doma vzal fentanyl svojej spiacej matky.

Už niekoľko rokov sa na povrch dostávajú správy, že USA sú doslova zaplavené fentanylom. Predpokladá sa, že droga je 50-krát účinnejšia ako heroín - ale je mimoriadne lacná. Okolnosti smrti malého chlapca ťažko mohli byť dramatickejšie. Podľa policajnej správy jeho matka priznala, že fentanyl si zaobstarala ona a ďalšie dve osoby.

Keď sa minulý týždeň dala dávku a zaspala, chlapec vraj niečo z toho z kabelky vybral a zjedol. Výsledkom boli akútne ťažkosti s dýchaním. Keď sa Bakerová zobudila, zistila, že jej kabelka je prázdna a 2-ročný syn už nedýcha. Krátko nato vošiel do domu otec chlapca, ktorý podľa people.com zalarmoval záchrannú službu.

Lekári v detskej nemocnici v Cincinnati, kam chlapca previezli, mu však už nedokázali zachrániť život. Bakerovú zatkli a teraz je obvinená z vraždy, držby a obchodovania s fentanylom. V piatok sa prvýkrát postavila pred súd.

Viac o téme: DieťaDrogySmrťSynNarkomanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu