Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor v domove dôchodcov: Opatrovateľ znásilnil pacientku (83) s alzheimerom, syn sa musel prizerať

Bewaji stojí pred súdom za znásilnenie seniorky.
Bewaji stojí pred súdom za znásilnenie seniorky. (Zdroj: Blue Earth County Sheriff's Office)

MANKATO - Aký ohavný čin! Opatrovateľ zaútočil v domove dôchodcov 83-ročnú pacientku s Alzheimerovou chorobou a znásilnil ju. Syn obete musel byť najskôr iba svedkom šokujúceho činu.

Ako informuje britský The Sun, 83-ročnú starú ženu napadol v jej opatrovateľskom dome v Mankato v Minnesote v USA 52-ročný opatrovateľ a znásilnil ju. Syn pacientky s Alzheimerovou chorobou objavil šokujúci čin na videu z bezpečnostnej kamery, píše denník.

Olabamidele Olumide Bewajiho obvinili zo znásilnenia 83-ročnej osoby začiatkom marca. Syn obete na pojednávaní pred súdom tvrdil, že videl, ako Bewaji hladí jeho matku predtým, ako sa vyzliekol a sexuálne ju napadol, keď bola v posteli. Opatrovateľ potom vliezol do ženinej postele, kde ju druhýkrát znásilnil.

Syn 83-ročnej ženy sa musel naživo prizerať mužovým hrôzostrašným činom. V izbe svojej matky mal nainštalovanú bezpečnostnú kameru a mikrofón. Keď spozoroval ohavné správanie násilníka a požiadal ho prostredníctvom bezpečnostnej kamery, aby matku pustil, opatrovateľ vzápätí na to utiekol.

Najskôr popieral svoj čin

Syn obete zalarmoval políciu a dorazil na miesto, kde našiel polonahú ženu, ktorá nechápala, čo sa jej stalo. Potom, čo bol Bewaji označený za podozrivého, najskôr údajne poprel obvinenia vznesené proti nemu. Údajne priznal, že mal sexuálny kontakt so staršou ženou, ale urobil to až potom, ako sa k nemu priblížila. Bewaji bol obžalovaný zo sexuálneho útoku a momentálne čelí súdnemu procesu.

Viac o téme: ZnásilnenieOpatrovateľSeniorkaAlzheimerova choroba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu