Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Žena prepašovala vo vagíne do väzenia revolver: Prišlo sa na to o niekoľko týždňov

Žena prepašovaa vo vagíne zbraň do väzenia.
Žena prepašovaa vo vagíne zbraň do väzenia. (Zdroj: Boone County Sheriff's Office)

JEFFERSON CITY - Vo väzbe bola pre drogovú trestnú činnosť - teraz je tu ďalší trestný čin, za ktorý musí zodpovedať Amy Natasha Wilhitová (39). Vo vagíne vraj do väzenia prepašovala mini revolver!

V polovici februára bola Wilhitová zatknutá a uväznená v cele v Boone County Jail, Missouri, USA. Okrem iného je obvinená z prechovávania pervitínu a vzpierania sa strážcom zákona. Neprišla na predchádzajúce súdne pojednávania.

Pred vstupom do väzby ju prehliadli trikrát a musela podstúpiť prehliadku tela. Dozorcovia nič nenašli. Zamestnanci väznice boli o to ohromenejší, že takmer tri týždne nato pri inšpekcii ležala v ich veciach zbraň.

 

Media and Public Information Release On 03/03/2021, at approximately 12:56 pm, Detention staff located a firearm within...

Uverejnil používateľ Boone County Sheriff's Office - MO Streda 3. marca 2021

V správe miestneho šerifa sa hovorí, že Wilhiteová mal zbraň (desať centimetrov dlhú, 130 gramov ťažkú, kalibru 0,22) zjavne ukrytú v „telovej dutine“ a prepašovala ju do väzenia.

Americká webová stránka The Smoking Gun informovala, že revolver bol nabitý piatimi nábojmi - a že onou telesnou dutinou bola vagína Wilhitovej.

Viac o téme: PašovanieVäzenieVagínaRevolver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu