Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cyklista napadol záchranárov, ktorí potrebovali v sanitke oživovať pacientku: Tragický koniec!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - V Berlíne mal cyklista zablokoval sanitku. Muž sa vyhrážal záchranárovi a pokúsil sa vniknúť do interiéru automobilu. 92-ročná pacientka vo vnútri sanitky o niečo neskôr zomrela.

Berlínska polícia v utorok oznámila, že do domova dôchodcov v Märkisches Viertel boli privolaní pohotovostní lekári a sanitka. Tam najprv úspešne reanimovali 92-ročnú obyvateľku. Potom by mala byť pacientka prevezená na kliniku.

Cestou cyklista prekážal dvom vozidlám, ktoré jazdili so zapnutými modrými majákmi. Zatiaľ čo vodič sanitky prechádzal okolo 50-ročnej osoby so zapnutou sirénou, vodička ďalšieho vozidla záchranárov nemala možnosť cyklistu predísť. Cyklista pokračoval v jazde v strede vozovky.

Cyklista sa pokúsil dostať do auta

Keď sanitka zabrzdila, cyklista do nej narazil. Podľa policajnej správy sa potom sťažoval na bolesť bez toho, aby ju opísal.

Päťdesiatročný muž potom otvoril dvere vodiča a začal sa vyhrážať a urážať 28-ročného záchranára. Muž sa tiež pokúsil otvoriť zadné dvere vozidla, čomu pomocné sily dokázali zabrániť.

92-ročná žena zomrela o niečo neskôr

Medzitým bolo treba pacienta znovu oživovať - cyklista však záchranárov nepustil. Záchranné vozidlá mohli pokračovať v jazde až po príchode polície.

Ako oznámila klinika, 92-ročná žena neskôr zomrela. Polícia teraz vyšetruje, aký vplyv na to mohlo mať mužovo správanie. Musí zodpovedať minimálne za fyzické napadnutie a nátlak.

Viac o téme: ZáchranáriSmrťPacientCyklistaOživovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu