Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Mali ísť príkladom: VIDEO usvedčilo policajtov, toto sa im len tak neprepečie!

Policajti si zatancovali aj známu Macarenu.
Policajti si zatancovali aj známu Macarenu. (Zdroj: Twitter/Loopsider)

PARÍŽ - Úrady vo Francúzsku vyšetrujú prípad, keď skupina policajtov na predmestí Paríža v rozpore s opatreniami proti šíreniu koronavírusu usporiadala na pracovisku večierok na rozlúčku pre jedného z kolegov. Konal sa v čase zákazu nočného vychádzania, strážcovia poriadku nemali rúška a pri tanci nedodržiavali rozostupy.

Tancovanie s KORONAVÍRUSOM: VIDEO Bujará párty v horskom hoteli vyvolala rozruch

Na sociálnych sieťach sa objavilo video z večierka z Aubervilliers, na ktorom ľudia v civile tancujú tanec podľa pesničky Macarena. Dotýkajú sa, robia si selfie, pijú z téglikov. Podľa francúzskeho portálu Loopsider sa párty konala 22. januára.

"Na policajnej stanici v Aubervilliers sa v čase zákazu nočného vychádzania konal rozlúčkový večierok, nebolo dodržané pravidlo bezpečných rozostupov. Vyšetrovanie prípadu pokračuje a účastníkov večierka čaká trest," uviedla na twitteri policajná prefektúra.

Vo Francúzsku platí zákaz nočného vychádzania medzi 18.00 a 06.00 h. Ľudia môžu opustiť domov len ak majú pádne dôvody, ako je cesta z práce. Minister zdravotníctva Olivier Véran vo štvrtok povedal, že toto opatrenie nestačí na zastavenie šírenia nových variantov koronavírusu.

Viac o téme: VečierokParížKoronavírusLockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu