Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželov zabil KORONAVÍRUS: Osudným sa im stala návšteva syna! Jeho slová trhajú srdce

Carol a Joe Zobraziť galériu (4)
Carol a Joe (Zdroj: FB/Joe Bruno)

CHICAGO - Americkí manželia Mike a Carol Brunovci boli veľmi opatrní a dodržiavali protiepidemiologické opatrenia. Napriek tomu sa im koronavírus nevyhol. Osudným sa im stala jedna jediná návšteva syna.     

Brunovci sa počas pandémie ochorenia covid-19 správali veľmi zodpovedne. Svedčí o tom aj ich rozhodnutie zrušiť rodinné posedenia či stretnutia s ich priateľmi. So svojimi blízkymi boli v kontakte len na diaľku.

Rodina zverejnila VIDEO, v ktorom opisuje, ako sa nakazilo 15 jej členov: Neopakujte ich CHYBU!

Jedno vybočenie však všetko zmenilo. Joe, syn Mikea a Carol, pre stanicu CNN povedal, že v novembri za ním do bytu prišla matka a sestra. „Aj keď robíte všetko správne, dodržiavate všetky opatrenia, stále sa môžete infikovať,“ skonštatoval Joe. Jeho sestra, ktorá robí kaderníčku a Joea prišla ostrihať, pred návštevou absolvovala štvordňovú karanténu i test na covid-19. Bola negatívna.

Carol Brunová
Zobraziť galériu (4)
Carol Brunová  (Zdroj: FB/Joe Bruno)

Carol takmer vôbec nevychádzala z domu. Ak niekam šla, vždy mala nasadené rúško, tiež rukavice. V čase návštevy mali všetci traja rúška. Carol sa v synovom byte zdržala zhuba 40 minút, počas ktorých boli otvorené okná.

U Joeovej sestry sa po príchode domov prejavili symptómy typické pre covid-19. Krátko nato sa prejavili príznaky aj u Joea a Carol, ktorú 26. novembra hospitalizovali. Len čo sa jej zdravotný stav zlepšil, prepustili ju do domácej liečby. O dva dni neskôr však znova ležala v nemocnici, tentokrát ju museli pripojiť na umelú ventiláciu.

Joe Bruno
Zobraziť galériu (4)
Joe Bruno  (Zdroj: FB/Joe Bruno)

Vírus chytil aj Mike a tiež skončil v nemocnici. V prvej polovici decembra ho pripojili na ventiláciu. Manželia mali veľmi ťažký priebeh koronavíruseovej infekcie. Mike zomrel o desať dní neskôr ako Carol, teda dva dni pred Vianocami. „Bola to len chvíľka. Ak by som si odpustil návštevu, otec a matka mohli žiť,“ dodal Joe.

Viac o téme: NákazaSmrťNávštevaRodinaCovid-19Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu