Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladá matka zomrela pri nakrúcaní videa na TikTok: Neuveríte, ako k tomu došlo

 Areline Martínezová zomrela iba ako 20-ročná.
Areline Martínezová zomrela iba ako 20-ročná. (Zdroj: instagram.com/are.ma13)

CHIHUAHUA - V Mexiku sa natáčanie klipu pre platformu TikTok pre mladú matku skončilo fatálne: Niekto jej pri inscenovanom únose nešťastnou náhodou strelil do hlavy.

Ako informoval Mexico News Daily, nehoda sa stala v mexickom meste Chihuahua. 20-ročná Areline Martínezová nakrúcala pre TikTok video s asi s ďalšími deviatimi ľuďmi, na ktorom mala byť zjavne unesená. Nemalo by to byť prvé video tohto druhu, ktoré mladá žena predstavila na platforme.

Nabitá zbraň ako rekvizita

Tentokrát sa ale niečo pokazilo. Momentálne koluje internetom video, ktoré zobrazuje okamihy krátko pred jej smrťou. Zobrazuje Martínezovú priviazanú o stoličku, ktorá predstiera, že sa bráni proti svojmu údajnému únoscovi. Z neznámych dôvodov bola na mieste udalosti použitá skutočná nabitá zbraň, ktorá Mexičanku nakoniec smrteľne zranila.

Zábery, ktoré predchádzali Martínezovej smrti.

Podľa miestnej polície guľka Martínezovú okamžite zabila. Dvaja muži utiekli na džípe bezprostredne po výstrele, podľa videa ich však bolo možné identifikovať. Zatiaľ sa však nenašli.

Vyjadrenie sústrasti na sociálnych sieťach

 

Descansa en paz mi werita chula , extrañaremos tu sonrisa, tu carisma , No es un Adiós mí Wera , es un hasta pronto ,...

Uverejnil používateľ Yenny C Medalla Pondelok 5. októbra 2020

Areline Martínez po sebe zanechala ročné dieťa. Mnohí na Facebooku vyjadrujú sústrasť za predčasnú smrť mladej matky. „Odpočívajte v pokoji, vždy budete žiariť, nech ste kdekoľvek, Areline Martínezová“, bola iba jednou z nespočetných správ od priateľov a rodiny 20-ročných.

Viac o téme: MatkaSmrťúnosVýstrelMexikoTikTokAreline Martínezová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu