Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Smútok v rodine amerického prezidenta: Trump prišiel o mladšieho brata, dojemné vyznanie

Donald Trump Zobraziť galériu (2)
Donald Trump (Zdroj: SITA/AP Photo/Patrick Semansky, File)

WASHINGTON - Vo veku 72 rokov zomrel v sobotu Robert Trump, mladší brat amerického prezidenta Donalda Trumpa. Prezident to oznámil vo svojom vyhlásení, informovala agentúra Reuters. Médiá ešte v piatok informovali, že podrobnosti o zdravotnom stave Roberta Trumpa nie sú známe, podľa viacerých zdrojov bol však "veľmi chorý". 

O tom, že Donald Trump má hlavu v smútku, svedčia aj jeho slová. "S ťažkým srdcom zdieľam, že môj úžasný brat Robert dnes večer pokojne zomrel. Nebol to iba môj brat, bol to môj najlepší priateľ. Bude mi veľmi chýbať, ale opäť sa stretneme. Jeho pamiatka bude žiť navždy v mojom srdci. Robert, milujem ťa. Odpočívaj v pokoji," uviedol Trump.

Robert Trump a Donald Trump
Zobraziť galériu (2)
Robert Trump a Donald Trump  (Zdroj: SITA/AP/Diane Bonadreff,)

Robert Trump zomrel deň potom, čo ho jeho o dva roky starší brat Donald navštívil v nemocnici v New Yorku. Médiá v piatok informovali, že podrobnosti o zdravotnom stave Roberta Trumpa nie sú známe, podľa viacerých zdrojov bol však "veľmi chorý". Robert Trump strávil už v júni viac ako týždeň na jednotke intenzívnej starostlivosti v Nemocnici Mount Sinai v New Yorku.

Viac o téme: NemocnicaúmrtieBratDonald TrumpRobert Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu