Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kuriózne prepadnutie v Česku: VIDEO Hviezdou sa stala upratovačka! Úplne zatienila lúpežníka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Policie ČR)

LIBERECKO - V Česku sa stal kuriózny prípad. Žena prepadla so zbraňou predajňu potravín a polícia po nej pátra. Na záberoch z kamery však prekvapilo niečo úplne iné. V tom čase totiž dávala predajňu do poriadku upratovačka, ktorá si z prepadnutia zrejme nič nerobila.

V utorok krátkou pred siedmou večer vpadla do miestnej predajne potravín v Novomo Měste pod Smrkom neznáma žena. S pištoľou v ruke donutila predavačku k vydaniu tržby. V tej dobe sa v obchode nachádzali iba dve zamestnankyne, ktoré už obchod zavreli a zákaznikov nepúšťali. Jednou z nich bola aj upratovačka.

Hviezdou lúpeže sa stala upratovačka

Práve na upratovačku namierila neznáma žena zbraň ako prvú. Tá sa na ňu počudovane pozrela, ustúpila a pozerala ďalej. Po chvíli však pokračovala v upratovaní. Ako keby sa nič nestalo. Úplne zatienila celú lúpež tým, ako bezstarostne pokračovala v začatej práci. Samozrejme, treba podotknúť, že našťastie sa nikomu nič nestalo a všetko ostalo len pri bizarnom kamerovom zázname. 

 

Predavačka však v obace o svoj život i život svojej kolegyne vydala lúpežníčke všetky peniaze. „Lup si páchateľka odniesla v čiernom batohu, ktorý mala so sebou. Pri lúpeži sa našťastie nikomu nič nestalo, a to aj vďaka tomu, že jej zamestnankyne obchodu nekládli žiadny odpor,“ uviedla polícia. 

Po páchateľke polícia pátra

Polícia po ozbrojenej páchateľke intenzívne pátra. „Ide pravdepodobne o mladšiu ženu, vysokú približne 160 cm, je strednej postavy so silnejšími bokmi a výraznejším pozadím. Má svetlejšie vlasy, ktoré si v dobe lúpeže stiahla pod tmavú šiltovku,“ napísala česká polícia. Na tvári mala nasadený respirátor. Oblečenú mala tmavú mikinu s kapucňou, ktorú si natiahla na šiltovku, tmavé nohavice a tmavé topánky. 

Kuriózne prepadnutie v Česku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

„Mikina aj nohavice na nej trochu viseli a boli zrejme o niekoľko konfekčných veľkostí väčšie než si vyžaduje jej postava. Špecifická je jej chôdza, pri ktorej sa pomerne výrazne prehupuje zo strany na stranu a pripomíná tzv. kačaciu chôdzu,“ napísala polícia s tým, že hovorí čistou češtinou bez cudzieho prízvuku a zvyzvala všetkých, ktorí ženu spoznajú, aby to nahlásili polícii a nepokúšali sa ženu zadržať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu