Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krvilačný útok psa v Česku: Desivá predtucha matky (†38) štyroch detí?! Kajínek jej presekol hrdlo!

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: Getty Images)

OTRADOV - Hrozivá správa od našich západných susedov! V obci Otradov, ktorá sa nachádza v Pardubickom kraji, došlo ku krvilačnému útoku psa, ktorého pomenovali po známom českom väzňovi Kajínkovi. Jeho obeťou sa stala 38-ročná matka štyroch detí, ktorú až po niekoľkých hodinách našiel v kaluži krvi jej manžel.

Upozorňujeme, že opis udalosti nie je vhodný pre slabé povahy.

Čistokrvný československý vlčiak sa na dvor, kde došlo k incidentu, dostal od susedov. Pozemky ale nemal deliť žiadny plot. Cesta teda bola jednoduchá...

Miestni sa zhodli, že za podobný incident môže väčšinou majiteľ, nie zviera. Domnievajú sa, že na výchovu náročné plemeno nemalo od jeho pána dostatok pozornosti. Chýbala pevná ruka, pes sa údajne často pohyboval v noci voľne po obci. 

Desivá predtucha, jej varovania nik nepočúval

Eve pes v noci dohrýzol hornú časť tela, útočiť mal najmä na krk. Atak nemala šancu prežiť. Ako uvádza denník Blesk, celý prípad je o to smutnejší, že k nemu došlo len štyri dni pred Vianocami.

Bezvládne telo našiel v ranných hodinách Evin manžel. Na chladnej zemi ležala hodiny v kaluži vlastnej krvi.

Prečítajte si aj: Na 75-ročnú ženu a jej psíka zaútočili bojové psy: Drámu v Trnave ukončili až strely policajtov

Na to, že je pes nebezpečný, však mala jeho obeť viackrát upozorniť. "Dookola hovorila, že je otázkou času, kedy ten pes niekomu ublíži. Keď som ja stála pri dome jeho majiteľa, tak ten pes vyvádzal ako besný. Stačilo aj to, že okolo prešlo auto," opísala pre denník Aha! sestra obete. 

Majiteľ psa, ktorý zabíjal, ale za smrť Evy vinu necíti. "Bol zatvorený v pivnici, nechápem, ako sa mu podarilo utiecť. Taktiež ale nechápem, čo robila tak neskoro vonku," mal uviesť mimo záznam. 

Československého vlčiaka po udalosti utratil veterinár. Muž ale vlastní ešte ďalších troch psov. Prípadom sa momentálne zaoberá polícia. Zatiaľ však nepadlo žiadne obvinenie.

Viac o téme: PesŽenaSmrťZabitieČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu