Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kanibal brutálne zavraždil kaderníka (†25): Zavesil ho za členky, jeho semenníky odrezal a zjedol

Mark Latunski brutálne zavraždil iba 25-ročného Kevina Bacona Zobraziť galériu (3)
Mark Latunski brutálne zavraždil iba 25-ročného Kevina Bacona (Zdroj: Shiawassee County Sheriff's Office, FB/Bridget Parker‎)

LANSING - Brutálna vražda otriasla americkým štátom Michigan v čase, keď sa mal každý radovať a tráviť čas v pokoji. Na Štedrý deň vylákal 50-ročný Mark Latunski mladého muža na stretnutie, ktorému sa to stalo osudným. 25-ročného muža brutálne zavraždil, jeho semenníky si odrezal a zjedol na večeru. Polícia Marka po odhalení činu ihneď zatkla, odvtedy vo väzbe drží hladovku.

Muž z Michiganu menom Kevin Bacon bol zmrzačený a zabitý mužom, ktorého stretol v aplikácii Grindr. Bacon, 25-ročný kaderník, sa podľa Michigan Live stretol s vrahom Markom Latunskim (50) na Štedrý deň potom, čo spolu komunikovali v aplikácii. O stretnutí s podozrivým mužom infomoval Baconin spolubývajúci Michelle Mye. Rodina muža znepokojená, keď sa neobjavil na vianočné raňajky.

Vyšetrovatelia našli jeho auto na parkovisku Dollar General a podľa jeho správ neskôr sledovali jeho posledné známe miesto v dome Latunskeho v okrese Shiawassee. Vo vnútri domu našla polícia Baconovo nahé telo visiace zo stropu s lanom zviazaným okolo jeho členkov, informovala miestna pobočka NBC .

Kevin Bacon
Zobraziť galériu (3)
Kevin Bacon  (Zdroj: Instagram/KevinBacon)

Latunski povedal policajtom, že Bacona zabil tým, že ho bodol do chrbta a prepichol mu hrdlo. To, k čomu sa priznal neskôr, však presahuje všetky hranice. Latunski odrezal Baconove semenníky a zjedol ich ako štedrovečerné jedlo. Latunski bol obvinený z vraždy a mrzačenia ľudského tela.

Záznamy o rozvode, väzbe a registri trestov tiež odhaľujú rozsiahlu históriu sťažností na zdravie Latunského. Podľa záznamov zo súdov sa zistilo, že prestal užívať lieky predpísané na liečbu rôznych chorôb duševného zdravia.

Návrh, ktorý podala jeho bývalá manželka Emily Latunski na pozastavenie návštevných práv svojich detí 22. augusta 2019, hovorí o tom, že podozrivému už predtým bola diagnostikovaná silná depresia, paranoidná schizofrénia a znaky poruchy osobnosti v rokoch 2010 a 2012.

Mark Latunski
Zobraziť galériu (3)
Mark Latunski  (Zdroj: Shiawassee County Sheriff's Office)

V októbri toho istého roku políciu kontaktoval štyridsaťročný muž, ktorý uviedol, že sa mu podarilo utiecť z pivnice Latunskinovho domu. "Chcem, aby ste vedeli, že som nikdy nič podobné nezažil. Neviem, či ma zdrogoval. Všetko, čo viem, že som skončil zamknutý v tej pivnici, áno? Zviazaný reťazou v pivnici," uviedol s tým, že Latunskina stretol ten večer na autobusovej zastávke. Jemu sa však podarilo utiecť po tom, čo na zemi našiel nôž, vďaka ktorému sa dokázal oslobodiť.

Kevin Bacon bol podľa slov jeho priateľov „súcitný, starostlivý a milujúci“ človek a priateľ takmer dvoch desaťročí Michellea Meyersa. „Naozaj som nemohol želať lepšieho priateľa. Mal som neuveriteľné šťastie, že som ho mohol volať priateľom,“ povedal Meyers.

Latunski čaká na súd bez možnosti prepustenia na kauciu vo väznici Shiawassee, odkiaľ ho utorok previezli do nemocnice, pretože ho našli v cele bezvládneho. Informoval o tom Daily Mail s tým, že dozorcom sa ho podarilo oživiť. Podľa šerifa Briana BeGoleho od zatknutia Latuskin odmieta jesť.

Viac o téme: VraždaKevin BaconMark Latunski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu