Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Všetko bolo inak! Znásilnenie Češky migrantom má trhlinu: Túlenie v posteli a slová o láske

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: FB/N. N.)

PADOVA - Talianske i české médiá sa v týchto dňoch venujú prípadu Češky Nikoly Nejedlej (22), ktorú mal jedenásť dní väzniť a znásilňovať nigérijský migrant v Taliansku. K prípadu sa vyjadril dokonca aj tamojší bývalý minister vnútra Matteo Salvini. Lenže niečo tu nesedí.

Na Facebooku sa našli fotografie údajného násilníka Petra Chiebuku s českou dievčinou z čias, keď ju mal v azylovom dome znásilňovať a mučiť. A obaja na tých fotografiách vyzerajú ako ten najzamilovanejší pár! 

FOTO Všetko bolo inak!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/N. N.)
Jedenásť dní ju mal znásilňovať a surovo biť, z otroctva v jeho dome unikla len náhodou, keď sa dostala k mobilu a kontaktovala kamaráta z Francúzska. Tak aspoň Češka popísala hororovú skúsenosť s nigérijským migrantom Petrom Chiebukom, s ktorým si rok písala a on ju potom požiadal o ruku. Hneď nato za ním vyrazila do talianskeho mesta Padova.

Azylant sľúbil svadbu, žiadal však drsný sex: Prvé slová Češky, ktorá prežila 11 dní pekla

O tomto prípade píše taliansky denník Il Matino di Padova aj Il Messagero. Taliansky exminister vnútra Matteo Salvini využil príležitosť skritizovať zástancov migračnej politike a prípad označil za „hnus“. Lenže teraz sa zdá, že údajná obeť všetkých oklamala. Na facebooku sa objavili fotografie Češky Nikoly, ktorá práve v čase, keď sa s ňou mali diať tie strašné veci, s Petrom Chiebukom trávila čas. 28. októbra, teda päť dní potom, čo ju polícia vyslobodila, dala na Facebook fotografie, ako s údajným násilníkom leží v posteli a on si opiera hlavu o jej rameno. „S mojou láskou, srdiečkom, miláčikom,“ napísala k fotke, na ktorej dokonca Petra Chiebuku označila. Paradox si všimlo už aj mnoho užívateľov Facebooku, ktorí fotky komentovali.

FOTO Všetko bolo inak!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/N. N.)
Nikola si najprv pridala fotku s cestovným lístkom do Padovy, koncom novembra si už zase fotila spiatočný lístok do Česka. Tomu, že by pri svojom pobyte v Taliansku mala byť jedenásť dní väznená a znásilňovaná, nič nenasvedčuje. Ďalším variantom je, že Nikola nie je obeť, ktorú spomína talianska tlač. Nie je pravdepodobné, že by nigérijský migrant do Talianska prilákal dve Češky naraz a s jednou spokojne žil a druhú medzitým väznil, bil a znásilňoval. 
FOTO Všetko bolo inak!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/N. N.)
Aký motív by však mala Nikola, aby takto krivo obvinila nevinného muža? Niečo by mohol naznačiť status z 27. novembra. V ňom sa totiž Nikola lámanou angličtinou sťažuje, že ju jej aktuálny priateľ podviedol. Spomínaného hriešnika označuje ako „Ebuka“, čo aj podľa predchádzajúcich príspevkov znie ako prezývka Petra Chiebuku.
FOTO Všetko bolo inak!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/N. N.)

Vyhľadávala mužov s čiernou pleťou

Čudne však vyzerá i správanie sa Češky Nikoly na Facebooku vôbec. Zdá sa totiž, že prítomnosť migrantov vyhľadávala. Pridávala fotografie s rôznymi mužmi čiernej pleti, dokonca i s niekoľkými naraz. Často tiež písala statusy o tom, ako jej niektorý z nich zlomil srdce a že plače. A pri údajnom plači sa fotila. Príspevky píše výhradne po anglicky, vyzerá to však, že iba za pomoci nie úplne stopercentného prekladača. 

FOTO Všetko bolo inak!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/N. N.)
Na jej úvodnej fotografii figuruje černošské dievčatko. Raz o nej píše, ako veľmi ho miluje, inokedy zase, že je smutná, pretože dieťa zomrelo. Spoločnú fotografiu s ním však nemá. 

 

Viac o téme: ZnásilnenieBitkyPolícia NigérijčanČeškaPadova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu