Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Výkop, za aký by sa nehanbil ani Chuck Norris: Polícia hľadá muža, ktorý poškodil metro

Ľudia sa len prekvapene pozeralo na to, čo sa uprostred vozňa stalo.
Ľudia sa len prekvapene pozeralo na to, čo sa uprostred vozňa stalo. (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

PRAHA - Cestujúci ostali zhrození a pravdepodobne aj službukonajúci pracovníci, ktorí mali na starosti bezpečnostný kamerový systém. Po tom, ako sa na zastávke v pražskom metre zastavila celá súprava, sa z ničoho nič z bočnej strany prevalil okenný rám aj so sklom.

Podľa Českej polície z oddelenia Pankrác došlo k incidentu na zástavke metra Pražského povstania v metropole Českej republiky. O pár sekúnd vyšiel z vlaku zarastený muž, ktorého označili ako páchateľa tohto činu. Ten mocným výkopom poškodil okno v jednom z vozňov.

Môže si posedieť vo väzení

Muži zákona však zatiaľ neidentifikovali totožnosť samotného páchateľa. "Podozrivého muža zachytilo niekoľko kamier a teraz pátrame po jeho totožnosti. Ak ho niekto spoznáva, nech sa ozve na linku 158," píšu českí muži zákona na svojej webstránke a dodávajú, že za trestný čin poškodzovania cudzej veci tam hrozí páchateľovi v prípade odsúdenia až jeden rok pobytu za mrežami. Na videu je potom vidieť ako si muž uvedomil, že ho snímajú kamery a následne si nasadzuje kapucňu, no už bolo neskoro.

Viac o téme: ŠkodaMetroPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu