Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horor v rannej špičke: Otec s dievčatkom (5) v náručí skočil pod metro, VIDEO úžasného zázraku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Eyewitness News ABC7NY)

NEW YORK - V pondelok o ôsmej hodine ráno došlo v newyorskej štvrti Bronx k tragickej udalosti. Otec s päťročným dievčatkom v náručí skočil pod metro. Zatiaľ čo muž na mieste zomrel, jeho dcérka zázrakom vyviazla iba s drobnými zraneniami. Na videu bola zachytená jej záchrana, ako sa ju dvaja muži snažia vytiahnuť spod ťažkého kolosu.

Autobusár v Česku skolaboval za jazdy: FOTO Úžasná záchrana 50 ľudí, pred hrdinom sa skláňa aj polícia

Podľa denníka New York Post držal 45-ročný muž na rukách svoju päťročnú dcérku, keď stál na stanici Kingsbridge Road a rozhodol sa skočiť pod metro. Jemu už svedkovia ani lekári nedokázali pomôcť, no dievčatku sa podarilo prežiť. Na videu je vidno dvoch dobrých samaritánov, ktorí vyťahujú dieťa s ružovým batôžkom na chrbte spod súpravy, keď vodič zastavil.

Horor v rannej špičke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Eyewitness News ABC7NY)

Jeden z mužov potom zdvihne dievča smerom k skupine okolostojacich. Jedna zo žien sa snaží ubezpečiť, či je v poriadku. Tým dobrým samaritánom bol 29-ročný Cesar Dominguez, ktorý pre New York Post uviedol, že "musel skočiť dolu", keď počul dievčatko plakať kvôli svojmu otcovi. "Keď som ju počul plakať, počul som plakať svoju dcérku," uviedol šesťnásobný rodič.

„Nikto nepadol. Nikto ho nesotil... Nikdy som v živote nič také nevidel,“ opísal tragické okamihy. Dominguez s druhým mužom utrpeli ľahšie zranenia. Dievčatko tiež s ľahkými zraneniami previezli do nemocnice a po ošetrení ho prepustili. Newyorská polícia incident aj naďalej vyšetruje.

Viac o téme: VlakZáchranaDievčaNew YorkBronx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu