Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík chcel mať sex, skončil so zdevastovaným penisom: FOTO jeho utrpenia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Danny Polaris - Performer)

BERLÍN - Brit Danny Polaris, ktorý žije v berlínskom Kreuzbergu, strávil dva týždne v nemocnici kvôli neutíchajúcej erekcii. Po užití viagry sa vraj cítil fajn, no nie nadlho. Lekári mu diagnostikovali priapizmus. Dnes sa mladík snaží priniesť do tabuizovanej témy viac svetla.

Danny Polaris, ktorý sa živí ako pouličný umelec a džezový spevák, užil viagru predtým, ako išiel na párty. Tam spoznal zdravotného brata, ktorého si odviedol domov. Pred sexom si nechal vpichnúť do penisu alprostadil, ktorý sa okrem iného užíva aj na povzbudenie erekcie

Mladík chcel mať sex,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Danny Polaris - Performer)

Nasledujúce ráno si mladík všimol, že má stále erekciu, no namiesto toho, aby vyhľadal lekársku pomoc, išiel na Berlin Pride. O dva dni neskôr ale skončil v nemocnici s obrovskými bolesťami. Lekári mu diagnostikovali priapizmus (trvalá bolestivá erekcia, pozn. red.). Hrozí mu trvalé poškodenie penisu či dokonca amputácia. V penise sa mu totiž tvoria krvné zrazeniny, ktoré je ťažké odstrániť. 

Mladík chcel mať sex,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/dannypolaris)

Polaris, ktorý je v nemocnici už dva týždne a permanentne trpí silnými bolesťami, svoje utrpenie dokumentuje na sociálnych sieťach. "Bolo to jedno z najhorších rozhodnutí v mojom živote. Chcem však z tejto situácie vyťažiť maximum a zvýšiť povedomie o priapizme, ktorý je stále tabuizovaný," napísal. Priatelia na stránke GoFundMe pre neho založili finančnú zbierku, aby mu pomohli s uhradením nákladov na zotavenie a rehabilitáciu. 

Viac o téme: ErekciaPenisPriapizmusDanny polaris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu