Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Maria (48) už nemohla vydržať násilie: VIDEO Brutálna vražda manžela, odrezala mu penis a...

Spálňa bola celá od krvi Zobraziť galériu (2)
Spálňa bola celá od krvi (Zdroj: YouTube/TCH)

KYJEV - Ukrajinka Maria (48) zavraždila 23. augusta tohto roka svojho manžela veľmi brutálnym spôsobom. Keď sa vrátil z nočnej smeny, zaútočila na neho počas spánku v spálni domu v dedine Obariv na severe krajiny. Uškrtila ho, zobrala sekeru a oddelila mu hlavu od tela. Potom mu kuchynským nožom odstránila genitálie, ktoré dala zožrať psom. Rozrezať jeho telo na kúsky sa jej však už nepodarilo. K tomu, čo spáchala, sa priznala policajtom priamo na mieste ohavného činu. Povedala, že to bol jediný spôsob, ako sa konečne vymaniť spod dlhoročného fyzického aj psychického týrania.

Prípad brutálnej vraždy ruskej krásky (†24): Hrozivé priznanie vraha, smrteľná hádka po sexe

Maria bola podľa miestnych správ, ktoré citoval portál mirror.co.uk, údajne celá od krvi, keď vyšla z domu na ulicu, kde si ju všimla jej susedka Nadežda Opanasiuková.

Maria (48) už nemohla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/TCH)

"Jej ruky, nohy a oblečenie boli pokryté krvou. Povedala: "Mám problém. Zabila som manžela". Neverila som jej. Myslel som si, že sa pohádali a len ho udrela. Išla som zistiť, či potrebuje lekársku pomoc. Keď som vošla do miestnosti, uvidela som jeho zmrzačené telo. Posteľné plachty boli premočené krvou. Spýtala som sa jej: "Kde je jeho hlava?“ a ona odpovedala: "Tam, vo vreci"," opísala hrozný výjav susedka.

Maria sa priznala, že zavraždila svojho manžela a pred zatknutím rozpovedala policajtom všetky podrobnosti. Bola obvinená z vraždy a vzatá do väzby.

''Žena povedala, že neustále trpela fyzickým a emocionálnym zneužívaním a nevidela inú možnosť, ako ukončiť svoje utrpenie. Susedia hovoria, že videli, ako ju viackrát manžel zbil a naháňal so sekerou. Avšak, žena nikdy neohlásila incidenty,'' dodal policajný hovorca. Ak Mariu súd uzná vinnou, bude čeliť až 15 rokom väzenia. Vyšetrovanie pokračuje.

Viac o téme: TýranieVraždaNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu