Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec zobral svoju dcérku (†6) na golf: FOTO Horor počas hry, dievčatko o pár hodín zomrelo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: nbcnews.com)

OREM - Každá športová aktivita s deťmi prináša isté úskalia, no rodič by si možno povedal, čo už môže byť nebezpečné na takom golfe. Bohužiaľ, aj pri takomto spoločnom trávení voľných chvíľ môže dôjsť k nešťastiu. Iba šesťročné dievčatko z amerického štátu Utah zomrelo po tom, ako ho otec neúmyselne trafil loptičkou.

Najväčšia pátracia akcia v Poľsku: Otec odviezol dieťa a spáchal samovraždu, kde je malý Dawid (5)?

Podľa polície trafil dcéru loptičkou do zadnej časti hlavy v oblasti šije, keď v pondelok hrali spolu golf na ihrisku v meste Orem. V kritickom stave ju previezli do nemocnice v Salt Lake City. V ten istý deň večer svojim zraneniam podľahla. Polícia uviedla, že prípad vyšetruje, ale neplánuje vzniesť obvinenia, pretože ide podľa všetkého o tragické nešťastie. Mená dievčaťa a otca nezverejnila.

Otec zobral svoju dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe)

Televízna stanica KSL identifikovala obeť ako šesťročnú Ariu Hillovú. Na svojom portáli uviedla, že dievčatko loptička zasiahla do krku, keď sedelo v golfovom vozíku. Vozík sa nenachádzal priamo pred otcom, ale po jeho ľavej strane.

Otec zobral svoju dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nbcnews.com)

Ariin strýko David Smith sa vyjadril, že jeho neter často chodila s otcom na golf. Veľmi sa jej páčilo, že takýmto spôsobom s ním môže tráviť čas. Boli to ich spoločné chvíle. Vedúci golfového ihriska Steven Marett dodal, že niekedy sa stane, že ľudí zasiahne loptička, ale nikdy ešte nepočul o tom, že by niekoho vážne zranila alebo dokonca zabila. Tento tragický incident je zdrvujúci pre celú komunitu.

Viac o téme: GolfLoptičkaAria Hill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu