Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dráma na východe Slovenska, štyri deti prišli o otca (†31): Bratovražda, polícia však má dvoch podozrivých!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: reprofoto noviny.sk)

TOPOREC - Štyri deti prišli o otca. Ten mal zomrieť rukou vlastného brata. Desivá dráma, v ktorej mal svoju rolu zohrať aj alkohol, sa odohrala v noci zo soboty na nedeľu pri chate na okraji obce Toporec. Do hádky, ktorá tragédii predchádzala, však podľa polície neboli zapojení len dvaja bratia.

Prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že v lokalite zvanej "Pustovec" došlo k vzájomnému konfliktu medzi tromi bratmi. Pôvodne sa hovorilo len o hádke dvoch súrodencov. "Prešovský krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin vraždy. Polícia zadržala dvoch podozrivých mužov a to vo veku 44 rokov a  39 rokov. Tí boli umiestnení do cely policajného zaistenia," priblížila hovorkyňa.

Dráma na východe Slovenska,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto noviny.sk)

Nešťastie sa malo stať počas narodeninovej oslavy na salaši. Muži sa mali posilniť alkoholom, potom došlo k hádke, neskôr k bitke. "Z doposiaľ získaných informácií vieme, že jeden z bratov mal dvakrát pichnúť nožom do trupu 31-ročnému bratovi. Ten v dôsledku zranení, šoku po úraze a krvácaní na mieste zomrel," dodala Ligdayová s tým, že zákon pri tomto zločine stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov.

Viac o téme: Polícia BratovraždaToporec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu