Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Profesor zabudol cestou do práce vysadiť Olivera (†3) v škôlke: O pár hodín už bolo neskoro

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

EVANSVILLE - Trojročný Oliver Dill v utorok zomrel po tom, čo bol ponechaný v aute, keď vonkajšia teplota dosahovala 32 stupňov Celzia.

Vozidlo, ktoré sa premenilo na horúcu pec, bolo zaparkované v areáli univerzity v Indiane. Tamojší šerif tvrdí, že pod tragédiu sa podpísala chyba rodiča. „Zabudol, že v aute s ním bolo dieťa,“ povedal k prípadu šerif Dave Wedding.

Oliverov otec, ktorý je univerzitný profesor, sa jej dopustil po tom, ako pustil z hlavy, že pred odchodom do práce musí ešte svojho synčeka zaviesť do škôlky. V onen deň bolo americkom štáte Indiana vyše 30 stupňov.


Čítajte aj: Dievčatko (†3) umieralo v aute, kým matka sexovala so šéfom: Tehotenské bruško a emócie pred súdom


Daná udalosť hlboko zarmútila aj rektora univerzity Ronalda S. Rochona. „Naša najhlbšia sústrasť je venovaná rodine tohto malého dieťaťa. Toto je strata, ktorú nemôže uniesť nijaký rodič,“ povedal rektor, ktorý je tiež otcom. „Ak vo svojom živote máte dieťa, prosím, pevne ho objímte a pamätajte, že poradenské služby sú k dispozícii, keď ich potrebujete,“ dodal.

Oliver bol vyhlásený za mŕtveho hneď po objavení v uzamknutom aute. Polícia dosiaľ nevzniesla nijaké obvinenie, čaká na výsledky súdnej pitvy.

Viac o téme: AutoDieťaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu