Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezvestného Nemca našla polícia na letisku v Ríme: Žil tam s bezdomovcami

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Nemca vo veku 36 rokov, ktorý bol niekoľko mesiacov nezvestný, sa podarilo jeho rodine nájsť na letisku Fiumicino v Ríme, kde žil spolu s miestnymi bezdomovcami. Informovala o tom v sobotu agentúra DPA s odvolaním sa na taliansku políciu.

Z domu odišiel vlani v novembri a od januára o ňom jeho rodina nemala nijaké informácie. Policajti si však v stredu všimli muža, ako sa v priestoroch terminálu 3 háda s dvoma ženami. "Zbadali sme, že tento zanedbaný muž vášnivo diskutuje s dvoma dobre oblečenými dámami a tak sme sa išli pozrieť, čo sa tam deje," povedal pre DPA kapitán karabinierov Emanuele Meleleo.

Ukázalo sa, že dve ženy, s ktorými sa tento muž hádal, boli jeho matka a teta. Keď sa dozvedeli, že by sa mohol zdržiavať na letisku v Ríme, prileteli tam z Düsseldorfu s cieľom prehovoriť ho, aby sa vrátil domov. Nemca následne odviedli do katolíckej charity na letisku, kde sa mohol osprchovať, dostal čisté oblečenie aj jedlo. Podľa polície ešte v ten istý deň nasadol na spiatočný let do Düsseldorfu.

Viac o téme: BezdomovciLetiskoRímTalianskoNemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu