Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôzostrašné VIDEO z thajskej masáže: Žena (46) po nej skončila na vozíku, masér bol žiadaný

Pranom Tiengtrongová na masáži.
Pranom Tiengtrongová na masáži. (Zdroj: YouTube/SiamNews)

RAYONG – Masáž sa väčšinou spája s úľavou a relaxom. Ten si chcela dopriať aj Pranom, ktorá trávila celé dni v práci v potravinách so zeleninou. Zverila sa do rúk známemu thajskému masérovi. Bohužiaľ, kvôli jeho chybe je dnes odkázaná na invalidný vozík. Masérove hrôzostrašné praktiky boli zachytené na video.

Mamička Pranom Tiengtrongová (46) navštívila počas vlaňajšieho decembra thajskú destináciu Rayong, kde si dopriala masáž od tamojšieho 21-ročného maséra Kiattisaka Chaiwimona, prežívaného Dr. Happy, lebo sa chcela zbaviť bolesti nohy.

Návšteva maséra ju však stála zdravie. Thajská masáž bola podľa jej slov taká bolestivá, až sa jej rinuli slzy. Statný masér jej totiž šliapal po tele, najmä po nohách, čím jej privodil komplikovanú zlomeninu stehennej kosti a zranenie členka. Hoci žena nariekala, aby okamžite prestal, Kiattisak pokračoval vo svojej práci. Celý incident zachytila kamera.

Na záberoch je vidieť aj to, že Pranom sa po procedúre nedokázala postaviť na nohy. Keď o pomoc požiadala maséra, nielenže odmietol, dokonca sa jej ani neospravedlnil. Tiengtrongová sa následne obrátila na políciu. „Myslela som si, že to bude normálna masáž, hnetenie a stláčanie svalov. Bola som trochu zmätená, keď ma požiadal, aby som si ľahla na zem,“ opisuje hrozný zážitok žena, ktorá je v súčasnosti pripútaná k invalidnému vozíku.

Po procedúre vyhľadala pomoc lekárov. V nemocnici jej spravili röntgenové vyšetrenie a zistili, že má roztrieštenú zlomeninu stehennej kosti a členok vyhodený z kĺbu. „Nemôžem dlho stáť, lebo ma tá noha neznesiteľne bolí. Veľmi to ovplyvnilo moju prácu, už nemôžem variť ani predávať potraviny. Nemala som nijaký príjem a môj manžel ma kvôli tomu opustil,“ pokračuje v rozprávaní žena, ktorá pracovala ako predavačka v potravinách.


Čítajte aj: Vitajte v Edinburghu! FOTO Pilot netušil, kam letí, cestujúci boli zhrození, kde sa stala chyba?


Dr. Happy bol po tom, ako sa prípad prevalil, nedostupný. Nereagoval ani na výzvy susedov. Žena sa preto obrátila na políciu. Teraz sa domáha, aby jej boli preplatené náklady na zdravotnú starostlivosť vo výške približne 130-tisíc thajských bahtov (cca 3600 eur).

„Pamätám si, že prišla a hovorila, že ju bolí noha a boky. Keď som siahol na jej kosť, vedel som, že je niečo zle. Snažil som sa jej dať kosti na správne miesto tým, že som jej opakovane šliapal po stehnách,“ povedal nakoniec masér s tým, že uznal, že možno jej na dolnú končatinu stúpil príliš silno. „Kričala od bolesti, no hovoril som jej, nech vydrží, lebo som cítil, že sa jej kosti dostávajú na správne miesto. Neuvedomil som si, že plakala, že jej kosti boli zlomené,“ dodal.

Polícia prípad vyšetruje. Vysvitlo, že Kiattisak masíroval bez licencie, za čo dostal pokutu. Argumentoval však, že šliapanie po tele má podrobne naštudované a tamojší obyvatelia ho rešpektujú. Pochválil sa, že liečil tisícky zákazníkov.

Viac o téme: ThajskoMasážZranenieZlomenina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu