Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hra so psami sa zvrtla na krvavý horor: Boxeri svoju majiteľku roztrhali na kusy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Yannick)

GREENVILLE - Brutálny útok psov otriasol mestom Greenville v americkom štáte Južná Karolína. Dvaja boxeri tam doslova roztrhali svoju majiteľku na kusy. Najprv sa spolu hrali, no v istej chvíli sa hra zvrtla na krvavý útok, ktorý žena nemala šancu prežiť.

Nancy Cherryl Burgess-Dismuková sa často hrávala so svojimi dvoma psami, krížencami boxera. Aj zhruba pred dvomi týždňami takto spolu vystrájali na dvore. Lenže v jednom momente sa psy prestali hrať a na svoju majiteľku zaútočili. Trhali z jej tela mäso a odhryzli jej obe paže. Keď zbadali susedia, čo sa deje, okamžite Nancy pribehli na pomoc a sekerou sa pokúšali psov odohnať od nej preč. No tí boli úplne besní a ignorovali všetky pokusy o ich spacifikovanie. 

Hra so psami sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Yannick)

"Doslova ju žrali zaživa," povedala s hrôzou Amber Greerová, ktorá žije vo vedľajšom dome. "Bol to čistý horor. Keď sme pribehli k domu, videli sme už len, ako psy vláčia jej telo po dvore," uviedol ďalší sused Denzel Whiteside. Očití svedkovia privolali pomoc, záchranka previezla úbohú ženu do nemocnice. O pár hodín neskôr ale zomrela v dôsledku obrovskej straty krvi. 

Hra so psami sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Niektorí susedia nebohej už v minulosti vyjadrili obavy, že psy nie sú dobre trénované a radšej sa k nim nepribližovali. Krátko po útoku boli oba utratené. Polícia prípad stále vyšetruje. 

Viac o téme: útok psa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu