Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záhradník z kanadského Toronta, ktorý naháňa hrôzu: Priznal k ôsmim vraždám

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

TORONTO - Bývalý záhradník z kanadského Toronta obvinený z ôsmich vrážd sa v utorok k svojim činom priznal. Bruce McArthur čelil obvineniam z vrážd prvého stupňa po tom, čo polícia minulý rok našla pozostatky siedmich mužov vo veľkých kvetináčoch na pozemku, na ktorom pracoval.

Pozostatky ôsmej obete našli v priekope za rovnakým pozemkom v centre Toronta. Prokurátor Michael Cantlon uviedol, že prípady zahŕňali sexuálny útok a obmedzovanie osobnej slobody, pričom telá obetí 67-ročný obvinený rozrezával a následne ukryl.

McArthur sa presťahoval do Toronta okolo roku 2000. Predtým žil na jednom z predmestí so ženou a dvoma deťmi a živil sa ako obchodný cestujúci. Jeho záhradnícka firma bola malá, pravidelne si však najímal robotníkov, medzi nimi 40-ročného muža, ktorý zmizol v roku 2010. V prípade jeho obetí šlo o mužov homosexuálnej orientácie, v niektorých prípadoch žijúcich na okraji spoločnosti, drogovo závislých, bez domova, živiacich sa prostitúciou a pochádzajúcich z menšín z Blízkeho východu či južnej Ázie.

Viac o téme: VrahKanadaBruce McArthur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu