Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mladík (†28) chcel mať väčší penis, vpichoval si do neho silikón: Krutá smrť kvôli sex kultu?!

Jack Chapman Zobraziť galériu (4)
Jack Chapman (Zdroj: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen)

SEATTLE - Mladý Austrálčan žijúci v USA si v snahe mať väčší penis doň vpichoval silikón. To viedlo k množstvu zdravotných komplikácií, ktoré ho nakoniec zabili. Jeho matka je presvedčená o tom, že ho k tomuto nepochopiteľnému činu donútila slepá oddanosť ku gay komunite. V hre je aj dedičstvo zosnulého, ktoré skončilo práve v rukách šéfa komunity.

Dvadsaťosemročný Jack Chapman podľahol minulý mesiac tzv. syndrómu silikónovej embólie. Jeho telo takto zareagovalo na silikón, ktorý si nechal aplikovať do genitálií. Jeho nešťastná matka Linda zo všetkého obviňuje Dylana Hafertepena, ktorý sa netají tým, že mu v gay BDSM komunite v americkom Seattli slúži niekoľko otrokov a za jedného z najvernejších z nich v minulosti označil aj nebohého. 

Mladík (†28) chcel mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen)

"Nad mojím synom som úplne strácala kontrolu. Poslúchal iba Dylana, ktorý si vybudoval silný kult osobnosti. Núti členov svojej komunity, aby si upravovali telá a boli mu vo všetkom absolútne oddaní," hovorí Jackova matka. 

Mladík (†28) chcel mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Linda Chapman)

Jej slovám dávajú za pravdu aj Hafertepenove príspevky na sociálnej sieti, v ktorých nazýva svojich otrokov "mláďatami". Spoločenstvo je navyše známe aj tým, že členovia experimentujú s úpravou genitálií. Linda poukazuje aj na to, že iba tri týždne pred posledným zákrokom podpísal Jack závet a všetky svoje peniaze odkázal Dylanovi. Išlo pritom o obrovskú sumu, konkrétne 200-tisíc dolárov (cca 175-tisíc eur). Hafertepen Chapmanovej obvinenia striktne odmieta a tvrdí, že Linda je zaujatá. Na svojom profile vyjadril sústrasť nad zosnulým s tým, že zomrel za doteraz nevyjasnených okolností. 

Mladík (†28) chcel mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Tank Heathcliff Hafertepen)

"Toto všetko je v rozpore s lekárskou správou. Môj syn zomrel na pľúcnu embóliu, ktorú vyvolalo podanie silikónu. Doteraz pritom nie je jasné, kto mu ho vpichol," reaguje nahnevaná matka, ktorá nerozumie tomu, prečo sa policajné oddelenie v Seattli odmietlo zaoberať prípadom jej syna, a to napriek tomu, že predložila jeho lekársku správu a uviedla všetky podozrenia okolo spomínanej komunity.

Viac o téme: PenisSilikónJack chapman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu