Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný koniec hádky medzi ženami: VIDEO Vodička pri bizarnom incidente ukázala prsia

Žena ešte netušila, že sa stane hviezdou internetu.
Žena ešte netušila, že sa stane hviezdou internetu. (Zdroj: FB/Auburn 2144)

SYDNEY - O tom, že na cestách dokáže panovať veľké napätie, netreba veľa hovoriť. Vodiči aj posádka bývajú častokrát nervózni a nie raz sa stalo, že si išli konflikt s protistranou vysvetliť ručne-stručne. Nie každý deň sa ale stáva, aby bol názor vyjadrený takým gestom, aké vytiahla za svojho záhrenia istá žena v Sydney.

Julia zverejnila VIDEO čistého bláznovstva: Vodič roka predviedol jazdu, akú ste ešte nevideli

Bizarný incident sa odohral na ceste Henry Lawson Drive v juhozápadnej časti najväčšieho austrálskeho mesta. Kvôli čomu sa dostali tieto dve ženy do sporu, nie je jasné, no na záberoch vidno, ako jedna podíde k druhej, ktorá sedí v zaparkovanom aute pri ceste a niečo na ňu cez okno kričí.

Ženu, ktorá si všetko zvnútra vozidla natáča, počuť, ako dookola opakuje vetu, či to tá druhá myslí vážne a nakoniec sa jej naskytne pohľad, ktorý určite nečakala. Žena vonku si stiahne šaty a ukáže jej pravý prsník. Tým pravdepodobne hádku zaklincovala a viac sa ňou nechcela zaoberať.

Potom si ešte mierne kopne do prednej časti vozidla a odchádza aj s partnerom, ktorý na ňu čaká a spolu prejdú k druhému vozidlu, ktoré je zaparkované iba pár metrov ďalej. Pozitívom celej udalosti je aspoň to, že nedošlo k fyzickému násiliu.

Nasrdená žena, ktorá ukázala svoje poprsie, však má o reklamu postarané, pretože video si na sociálnych sieťach pozreli už desaťtisíce divákov.

Viac o téme: AutoHádkaVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu