Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Bizarná nehoda na R1: Trebišovčanka vypadla z auta počas jazdy, polícia hovorí o zázraku

Žena, ktorá sedela na zadnom sedadle, vypadla počas šmyku z vozidla. Zobraziť galériu (5)
Žena, ktorá sedela na zadnom sedadle, vypadla počas šmyku z vozidla. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ŽIAR NAD HRONOM/ZVOLEN - Tak tomu sa povie z pekla šťastie! Na rýchlostnej ceste R1, v smere od Žiaru nad Hronom na Zvolen, doslova tuhla krv v žilách. Po tom, ako 29-ročná vodička dostala šmyk, sa jej spolujazdkyňa, ktorá sedela nepripútaná na zadnom sedadle, ocitla mimo auta priamo na ceste. Akoby zázrakom ju ale nezachytilo žiadne z okoloidúcich vozidiel a utrpela len ľahké zranenia.

O udalosti informovala polícia na sociálnej sieti. Pod nehodu sa podľa vyšetrovania mala podpísať nezodpovednosť vodičky.

"Na ceste neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky," priblížila polícia s tým, že žena za volantom dostala rotačný šmyk a narazila do zvodidiel na ľavej strane vozovky. Potom ju odrazilo na pravú stranu, kde s autom zostala stáť na nespevnenej časti mimo cesty. 

Žena sa ocitla na diaľnici. Mala z pekla šťastie.
Zobraziť galériu (5)
Žena sa ocitla na diaľnici. Mala z pekla šťastie.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

A aute však okrem šoférky sedeli ďalší dvaja ľudia. Dvadsaťdvaročný muž z Kežmarku a 20-ročná žena z Trebišova. Navzájom sa nepoznali. Išlo o zdieľanú jazdu. Najmladšia pasažierka na ňu nezabudne snáď do konca života. 

Vozidlo skončilo mimo vozovky.
Zobraziť galériu (5)
Vozidlo skončilo mimo vozovky.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Po šmyku totiž vypadla z vozidla. "Pár minút sedela priamo na diaľnici, a akoby zázrakom ju nezachytilo žiadne auto," okomentovala polícia v príspevku na sociálnej sieti. Mladá žena utrpela len ľahké poranenia.

V súvislosti s nehodou, ktorá tentokrát neskončila tragicky, ale polícia upozorňuje, že bezpečnostný pás v aute nie je na srandu. Zapásať sa je potrebné aj vtedy, keď sedíte vzadu.

Viac o téme: DiaľnicaKuriózna nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu