Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivý koniec sánkovačky: Žena (25) sa spustila z kopca, o pár sekúnd takmer zomrela

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Inkazan.ru)

MOSKVA - Obľúbená zimná aktivita sa pre mladú ženu zmenila na nočnú moru. Keď sa spúšťala na gumenej podložke dolu zo zasneženého kopca, určite netušila, ako zle sa to môže skončiť. Nedokázala totiž včas zabrzdiť a nabúrala do kovovej konštrukcie. Len urýchlená operácia jej zachránila život.

Bizarná nehoda pod Soroškou: Vodič vystúpil po zrážke s jelenicou, zrazilo ho vlastné auto

Mladá mamička využila predĺžené novoročné sviatky v Almetjevsku na to, aby sa aj ona trošku vyšantila na svahu. Napriek tomu, že kopec nebol veľmi strmý, došlo k nešťastiu. Žena sa totiž počas zjazdu otočila chrbtom ku kovovej konštrukcii, ktorá stála na jeho konci, a nemala tak šancu zabrzdiť. V značnej rýchlosti vrazila priamo do tvrdej prekážky.

Desivý koniec sánkovačky: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Inkazan.ru)

Škaredý incident zaznamenal jeden zo svedkov. "Natáčal som svoje deti a náhodou som zachytil túto úbohú ženu, keď šla z kopca. Jej priatelia zavolali záchrannú službu a ja som telefonoval svojmu kamarátovi (chirurgovi). Práve skončil svoju šichtu, ale ponáhľal sa späť do nemocnice a niekoľko hodín jej fixoval zlomené kosti," uviedol podľa portálu thesun.co.uk Anton Krasilov.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Hovorkyňa nemocnice uviedla, že žena utrpela vážne zlomeniny, najmä ramena a panvy. Po operácii sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Viac o téme: ZimaSnehSánkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu