Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík znásilnil na poli kozu: Polícii tvrdil, že si od nej pred sexom vypýtal povolenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALAWI - Keď zbadal majiteľ Kennedyho Kambana (21) medzi stádom kôz na poli v africkom štáte Malawi, domnieval sa, že sa pokúša jednu z nich ukradnúť. Zavolal si preto na pomoc susedov, no keď sa vrátili, zostali šokovaní z výjavu, ktorý sa im naskytol. Mladíka totiž pristihli pri sexe zo zvieraťom. Jeho výhovorka ich však musela zaraziť asi ešte viac.

Na Daniela (31) vraj žmurkol kôň, bral to ako znamenie: Sex v stajni uprostred noci

Policajný inšpektor Lubrino Kaitano podľa portálu MailOnline uviedol, že majiteľ Pemphero Mwakhulika si myslel, že sa Kambani snaží kradnúť, a preto zalarmoval ľudí. "Keď prišli na scénu, boli šokovaní z pohľadu na to, že má pohlavný styk s kozou," vysvetlil.

Mladíka zadržali a previezli na policajnú stanicu, kde ho obvinili z obcovania s kozou. Mladík si však našiel dobrú výhovorku, prečo bol čin podľa neho v poriadku. Tvrdil, že zviera predtým, ako s ním mal sex, požiadal o povolenie. Pohlavie "obete" nebolo zverejnené.

Mladík znásilnil na poli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vlani v novembri, v susednej Zambii, odsúdili 22-ročného Reubena Mwabu na 15 rokov nútených prác po tom,  čo ho prichytili nahého pri znásilňovaní kamarátovej ťarchavej kozy. V ten istý mesiac odsúdili za znásilnenie susedovej brezivej kozy vo svojej posteli aj 33-ročného Feselaniho Mcubeho z juhoafrického Winterveldtu.

Viac o téme: KozaZnásilenenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu