Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mrkol do auta a skoro mu oči vypadli: VIDEO No zbohom, vodič sexuje za jazdy s blondínkou

Hlúpy nápad Zobraziť galériu (2)
Hlúpy nápad (Zdroj: YouTube/Notinor Jujuy)

BUENOS AIRES - Zábery, ktoré natočil pasažier vozidla v provincii Jujuy v severozápadnej Argentíne, vyvolali pobúrenie v krajine, ktorá má jednu z najvyšších celosvetových úmrtností súvisiacich s dopravou. Svedkovi sa podarilo zachytiť, ako si vodič vo vedľajšom aute užíva sexuálne chvíľky so ženou v rýchlosti približne 110 km/h. Adrenalínovou jazdou a hlavne nevenovaním dostatočnej pozornosti šoférovaniu mohol veľmi ľahko spôsobiť nehodu.

Jevgenij (†22) a Jana (†22) si užívali sex v aute: Ich vášnivé pohyby sa im stali osudnými

Tajomný muž si užíval so ženou, ktorá sa mu v rozkroku pohybovala hore a dole. Volant neskôr držal iba jednou rukou, aby druhou mohol lepšie uchopiť svoju partnerku a zároveň ukázať "kameramanovi" prostredník. Na to, že si ho niekto natáča, teda nereagoval spomalením alebo zastavením, ale iba vulgárnym gestom a ďalej sa venoval sexuálnej aktivite.

Správy v argentínskych médiách hovorili o tom, že sa auto pohybovalo rýchlosťou okolo 110 km/h. Šokujúca udalosť sa odohrala neďaleko Yaly v provincii Jujuy v severozápadnej Argentíne na hlavnej ceste National Route 9, ktorá spája metropolu Buenos Aires s hranicami Bolívie a prechádza cez sedem provincií.

Mrkol do auta a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Notinor Jujuy)

Argentína má jednu z najvyšších úmrtností súvisiacich s dopravou na svete, okolo 22 ľudí zomiera každý deň pri nehodách na cestách. Časti trasy National Route 9 boli označené medzi najnebezpečnejšie v krajine, pričom problémy spôsobujú nielen zvieratá, ale aj počet ľudí, ktorí stále jazdia pod vplyvom alkoholu.

Video prvýkrát zverejnili miestne noviny Notinor Jujuy a už sa oň zaujímala aj polícia, ktorá bude mať sťaženú úlohu tým, že nie je vidno poznávaciu značku vozidla. Odkazy na sociálnych sieťach sú však jasné. "Bol by to váš problém, keby ste nabúrali, ale prečo ste ohrozovali život nevinných ľudí. Dúfam, že vás vaša rodina spozná," napísala rozhorčená internetová užívateľka.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

"Ľudia bez mozgu. Možno, že týchto idiotov nezaujímajú vlastné životy, ale na tejto ceste sú ľudia, ktorých áno a dbajú na to, aby robili všetko správne od okamihu, keď si zapnú bezpečnostné pásy," dodala ďalšia.

Minulý mesiac zatkli v USA nahého muža po tom, čo zničil auto, pretože mal údajne za jazdy sex so ženou. Pár utrpel viacnásobné zranenia, keď vozidlo nabúralo do stromu na ceste v štáte Washington. Trojmesačné dieťa ženy, ktoré sa nachádzalo v autosedačke na zadnom sedadle, vyviazlo bez zranení.

Viac o téme: Jazda AutoSexArgentínaVolant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu