Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž (27) odvliekol svoju ženu do lesa, aby sa priznala k nevere: Potom jej urobil čosi strašné

Margarita a Dmitrij Zobraziť galériu (3)
Margarita a Dmitrij (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ruský súd vo štvrtok poslal na 14 rokov do väzenia s prísnym strážením muža, ktorý svojej manželke odťal obe ruky od zápästia k prstom. Informovali o tom ruské médiá. Obeti, ktorá útok prežila, navyše musí vyplatiť náhradu 2,3 ​​milióna rubľov (cca 37 800 eur). Muž už oznámil, že sa proti rozhodnutiu súdu odvolá. Nespokojnosť s verdiktom vyjadrila aj žena.

Mrazivý útok vo Fínsku: Čech Karel 40-krát bodol priateľku (†26), potom ušiel na psom záprahu

Podľa vyšetrovateľov usvedčený Dmitrij Gračov vlani v decembri zobral svojej žene Margarite telefón, násilím ju posadil do auta a odviezol do lesa. Najmenej desiatimi údermi sekerou jej následne odsekol obidve ruky od zápästia k prstom. Gračov bol vraj presvedčený, že ho žena podvádza a chcel ju tak donútiť, aby sa k tomu priznala.

Muž (27) odvliekol svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prokuratúra požadovala pre Gračova 17 rokov vo väzení. Súd ho uznal vinným z úmyselného ťažkého ublíženia na zdraví, únosu a vyhrážania sa smrťou. Muž sa priznal len k ublíženiu na zdraví a uviedol, že svoj čin ľutuje.

Muž (27) odvliekol svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa Gračovovej je rozhodnutie súdu príliš mierne a chce sa proti nemu odvolať. "Myslím si, že za takéto činy by mali posielať do väzenia na doživotie, žiadny rozsudok mi ruky nevráti," uviedla žena.

Viac o téme: ManželkaRukyOdťatieSúd Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu