Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Anna (†42) sa nebezpečne rútila po diaľnici: Horor pri obiehaní, VIDEO nevhodné pre slabé povahy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

ARIZONA - Hrozivé zábery z palubnej kamery ukazujú autonehodu s tragickými následkami, ktorá sa odohrala pri meste Rio Rico v americkom štáte Arizona. Anna P. Rodriguezová, ktorá šoférovala Ford Ranger, obiehala na diaľnici Interstate 19 značnou rýchlosťou iné auto a neváhala kvôli tomu použiť aj krajnicu. Bohužiaľ, bláznivý a nebezpečný manéver nezvládla.

Odstrašujúce VIDEO nehody autobusu: TOTO nikdy nerobte! Cestujúca zavinila smrť pasažierov

Pri zaraďovaní sa pred obiehané vozidlo Rodriguezová narazila do jeho ľavej prednej časti a stratila kontrolu nad svojím autom. Ford zišiel z cesty a na tráve sa niekoľkokrát prevrátil. Zábery z palubnej kamery iného vodiča ukazujú, ako niektorú z členiek posádky vymrští von.

Anna (†42) sa nebezpečne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa novín Nogales International bola Rodriguezová prehlásená za mŕtvu priamo na mieste nehody. Nie je známe, či dotyčnou osobou, ktorú vidno na záberoch, je práve ona. Spolu s ňou sa totiž v aute viezli ďalšie dve ženy. Úrady nevedeli zatiaľ potvrdiť, či medzi nimi bol nejaký príbuzenský vzťah.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Tlačový hovorca ministerstva verejnej bezpečnosti v Arizone nevedel na otázku portálu MailOnline odpovedať ani na to, či bola posádka pripútaná. Podľa jeho informácií však v dôsledku nedodržiavania predpisov v súvislosti s bezpečnostnými pásmi už došlo v tomto roku k 109 úmrtiam.

Viac o téme: NehodaArizona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu