Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Alisu (†15) znásilnili a uškrtili cestou do školy: Hrozný pohľad na telo v lese, satanské symboly

Alisa Onischuková Zobraziť galériu (4)
Alisa Onischuková (Zdroj: vk.com/Alisa Onischuk)

CHARKOV - Iba 15-ročná Alisa Onischuková sa stala obeťou odpornej vraždy, ktorá otriasla Charkovskou oblasťou na Ukrajine. Neďaleko dediny Babai sa našlo jej telo a na blízkych kríkoch zavesené mŕtve bezhlavé kohúty. Podľa polície bola znásilnená a zaškrtená. Po podozrivom mužovi sa stále pátra.

Daniel nevedel utíšiť synčeka (†4 mes.): FOTO Zvolil si to najohavnejšie riešenie, zhnije v base!

Tínedžerka bola v piatok na ceste na strednú školu v Charkove, v hlavnom meste regiónu, keď zrazu zmizla.

Alisu (†15) znásilnili a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vk.com/Alisa Onischuk)

Alisa použila chodník cez lesík, ktorá vedie k miestnej vlakovej stanici. O niekoľko hodín neskôr po ňom kráčala aj jej matka Viktoria a zbadala jednu z dcériných bežeckých topánok. Vystrašená nasadla na vlak do Charkova a zamierila rovno do školy, kde jej povedali, že dievčina sa v nej neukázala.

Alisu (†15) znásilnili a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vk.com/Alisa Onischuk)

Zalarmovaná polícia a dobrovoľníci začali prehľadávať les v blízkosti stanice a o 24 hodín neskôr našli doriadené telo dievčiny. Jedna z dobrovoľníčok Marina, ktorá objavila pozostatky, pre médiá povedala, že mŕtvola bola obklopená satanskými symbolmi nakreslenými na zemi. Dodala, že na kríkoch viseli dva bezhlavé kohúty a tvár dievčaťa bola zamazaná pravdepodobne od ich krvi.

Hovorkyňa polície Viktoria Zinovjevová informovala, že podľa doterajšieho vyšetrovania bola obeť znásilnená a uškrtená. Polícia hľadá podozrivého muža vo veku od 35 do 45 rokov, vysokého približne 185 cm, ktorého videli miestni obyvatelia v blízkosti železničnej stanice predtým, než Alisa zmizla. Identikit zobrazuje muža s krátkymi vlasmi, výraznou bradou a úzkymi perami.

Viac o téme: VraždaSatanRituálUkrajinaAlisa Onischuková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu