Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena sa prebudila v nemocnici a zistila strašnú vec: Jej život sa obrátil totálne naruby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

PERPIGNAN - Postaršiu ženu našli v bezvedomí a pokrytú modrinami na stanici juhofrancúzskeho Perpignanu vo februári. Keď sa neskôr prebudila v nemocnici, nevedela, kto je, ani ako sa volá. Pamäť sa jej stále nevrátila a žena teraz vyzýva verejnosť, aby jej pomohla nájsť čriepky jej stratenej totožnosti, informujú francúzske médiá.

Tínedžerka (19) išla do práce, keď prišla rana: O pár minút si už nepamätala svoj život

"Musí byť niekto, kto ma pozná," verí sedemdesiatnička, ktorá si po februárovom incidente zvolila meno Marie Bonheurová (bonheur znamená francúzsky šťastie). Zatiaľ žije v zdravotníckom zariadení, avšak proti svojej vôli, uvádza na svojom webe televízia FranceInfo. "Nie je nutné, aby som bola v tejto inštitúcii. Nie som chorá, neberiem žiadne lieky," povedala.

Bonheurová ale nemá žiadne peniaze a bez svojej identity nemá právo na sociálnu podporu alebo právnu asistenciu. "Som ako pes bez obojku," opísala. Osoby, ktoré by z fotografií v médiách ženu spoznali, sa teraz môžu prihlásiť na špeciálnom telefónnom čísle a e-mailovej adrese.

Policajné vyšetrovanie veľa svetla do záhady nevnieslo, ale Bonheurová podľa všetkého nepochádza z Perpignanu. Jej prípadu nezodpovedá žiadne nahlásené zmiznutie osoby.

Isté obavy neskrýva. "Prežila som niečo traumatizujúce a bola som nútená vytvoriť si bariéry. Mám strach z toho znovu sa dostať k výjavom toho, čo sa mi stalo. Pýtam sa seba samej, či je možné získať späť môj život. Môže sa mi to podariť?" povedala.

Viac o téme: PrepadnutieIdentitaStrata pamäteMarie Bonheurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu